Έτοιμη για κούπα – VIDEO

Η Σιμόνα Χάλεπ έκανε μια εκκωφαντική εμφάνιση και “διέλυσε” την Ελίνα Σβιτόλινα στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας στο Λονδίνο, παίρνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Wimbledon…

Η Ρουμάνα, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, χρειάστηκε μόλις 74 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο της πρωτάρας σε τέτοια φάση Grand Slam

διοργάνωσης, Ελίνα Σβιτόλινα.

Με το επιβλητικό 6-1, 6-3, η Χάλεπ πήρε την μεγάλη νίκη-πρόκριση για τον τελικό του θεσμού στο All England Club και έδειξε πως είναι έτοιμη για όλα, έτοιμη για να κάνει δική της την δεύτερη κούπα σε Major.

The final awaits…@Simona_Halep reaches her first ever #Wimbledon final after beating Elina Svitolina 6-1 6-3 pic.twitter.com/Jq88sV4J8J

Wimbledon (@Wimbledon) 11 Ιουλίου 2019


Μάλιστα, με αυτή τη νίκη η Ρουμάνα εξασφάλισε την άνοδό της στο Νο4 του κόσμου από την ερχόμενη Δευτέρα, με την Ουκρανή από την πλευρά της να ανεβαίνει στο Νο7 του κόσμου.

Αυτός είναι ο πέμπτος τελικός Slam στον οποίο θα παίξει η Χάλεπ. Αντίπαλός της, η νικήτρια του έτερου ημιτελικού ανάμεσα στη Σερίνα Γουίλιαμς και την Μπάρμπορα Στρίτσοβα.

Στα του αγώνα τώρα, η Χάλεπ έδειξε εξ’ αρχής πως είναι το απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο και παίζοντας μερικούς εντυπωσιακούς πόντους, προηγήθηκε με 2-0. Αν και η Σβιτόλινα μείωσε σε 2-1, αυτό το γκέιμ έμελλε να είναι και το τελευταίο της στο πρώτο σετ.

Στη συνέχεια η Χάλεπ… γκάζωσε και κέρδισε τέσσερα σερί γκέιμς για να φτάσει στο 6-1 με εντυπωσιακό τρόπο κάνοντας 3/3 μπρέικ στο σερβίς της Σβιτόλινα.

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα η Ουκρανή ήταν πιο απειλητική και οι δυο τενίστριες έφτασαν στο 3-3 χωρίς να υπάρξει κανένα μπρέικ πόιντ. Κάπου εκεί όμως, η Ρουμάνα ανέβασε και πάλι στροφές.

Κέρδισε 12 από τους 16 επόμενους πόντους που παίχτηκαν και ολοκλήρωσε με σερί τεσσάρων κερδισμένων γκέιμς τον αγώνα, πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου, στο Wimbledon.

WIMBLEDON WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έτοιμη για κούπα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα