Ερωτηματολόγιο για το τένις στην Ελλάδα

09:40 3/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Στα πλαίσια εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής με τίτλο «Ανάλυση διερευνητικών παραγόντων για την εγκατάλειψη (drop out) της ενασχόλησης με το άθλημα της αντισφαίρισης στην Ελλάδα» και τη διεξαγωγή έρευνας, θα σας παρακαλούσαμε να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για τη συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου, ακολουθώντας τις οδηγίες της κάθε ερώτησης.

Συμπληρώνεται ένα από τα δύο ερωτηματολόγια αναλόγως εάν είστε μέλος αθλητικού συλλόγου ή έχετε αποχωρήσει. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές

και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας μελέτης. Το ερωτηματολόγιο αυτό είναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τον τρόπο που ορίζεται κάθε φορά.

Τα στοιχεία του ερωτηματολογίου χρησιμοποιούνται για καθαρά ερευνητικούς – επιστημονικούς λόγους. Για τη συμπλήρωσή του χρειάζονται λιγότερο από είκοσι λεπτά και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο και τη συνεργασία σας.

Αν είστε μέλος σε Tennis Club -> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSw1c45n9pQQMFL9zjzqs1arZuO_5551qjA-Wp5NukBd9WKA/viewform?usp=sf_link

Αν έχετε αποχωρήσει από Tennis Club -> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkZgp7Fa6RyFflKNffj075NjBVF7WS4InHwuTPvHHBn6cQSw/viewform?usp=sf_link

Υπεύθυνος Έρευνας: ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

The post Ερωτηματολόγιο για το τένις στην Ελλάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα