“Επιβίωσε” ο Ρούμπλεφ, νοκ-άουτ ο Σαποβάλοφ (vid)

19:23 4/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ χρειάστηκε να επιστρέψει από σετ πίσω για να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open, κερδίζοντας πολύ δύσκολα τον Τόμι Πολ. Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ επί του Ντένις Σαποβάλοφ.

Την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του λίγο έλειψε να πανηγυρίσει ο Τόμι Πολ, όμως ο Αντρέι Ρούμπλεφ βγήκε “αλώβητος” από τη μεταξύ τους μονομαχία, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Masters της Μαδρίτης.

Ο Ρώσος επικράτησε μετά από δυο ώρες και 21 λεπτά με 6-7(5), 6-3, 6-4,

αποφεύγοντας την ήττα με ψύχραιμο τένις στις κρίσιμες στιγμές.

Ο Πολ πίεσε στο καθοριστικό σετ, έχασε τρία μπρέικ πόιντς για να πάρει κεφάλι στο σκορ, με το Νο7 του κόσμου να ανταπεξέρχεται και εν τέλει να κλείνει το ματς με μπρέικ στο 10ο γκέιμ του τελικού σετ.

Στην φάση των “16”, ο Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τζον Ίσνερ, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ και Μάρκο Τσεκινάτο.

Αντίθετη πορεία στο Tour, σε σχέση με τον Ρούμπλεφ, διαγράφει ο Ντένις Σαποβάλοφ. Ο Καναδός αποκλείστηκε πρόωρα και στο Mutua Madrid Open, γνωρίζοντας την ήττα από τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, μετά από τρία κλειστά σετ.

Ο Καζάκος επιβλήθηκε με 6-4, 5-7, 6-4 και στους “16” θα παίξει κόντρα είτε με τον Ασλάν Καράτσεφ, είτε με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Mesmerising #MMOPEN pic.twitter.com/9iz1gMoX21

ATP Tour (@atptour) May 4, 2021

Νίκες και για τους Αλεξέι Ποπίριν και Άλμπερτ Ράμος Βινόλας. Ο Αυστραλός επικράτησε με 6-3, 7-6(4) του Γιάν Λέναρντ Στρουφ, ενώ ο Ισπανός, πρωταθλητής στο Εστορίλ την περασμένη εβδομάδα, άφησε εκτός τον Τέιλορ Φριτζ με 7-5, 5-7, 6-4.

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post “Επιβίωσε” ο Ρούμπλεφ, νοκ-άουτ ο Σαποβάλοφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα