Αλκαράζ: “Το ονειρευόμουν από παιδί αυτο” (vid)

11:25 4/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ανήμερα των 18ων γενεθλίων του την Τετάρτη (05/05), ο Κάρλος Αλκαράζ θα βρεθεί απέναντι από το παιδικό του ίνδαλμα, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο ταλαντούχος Ισπανός, μεγαλώνοντας και προσπαθώντας να γίνει επαγγελματίας τενίστας, παρακολουθούσε στην τηλεόραση τον διάσημο συμπατριώτη του και πλέον θα έχει την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσει σε επίσημο αγώνα του ATP Tour και μάλιστα σε Masters τουρνουά στη Μαδρίτη.

Ο Αλκαράζ, πέτυχε την πρώτη του νίκη σε Masters 1000 τουρνουά επικρατώντας 6-4,

6-0 του Αντριάν Μαναρινό τη Δευτέρα για τον 1ο γύρο του Madrid Open και την Τετάρτη θα τεθεί αντιμέτωπος με τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών στο χώμα, σε ένα παιχνίδι που θα κοντραριστεί το παρόν και το μέλλον του Ισπανικού τένις.

“Για μένα να παίξω κόντρα στον Ράφα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από τότε που ήμουν παιδί, ευχόμουν να παίξω απέναντι στον Ράφα και τώρα θα έχω αυτή την ευκαιρία εδώ στο κεντρικό court του La Caja Magica στη Μαδρίτη. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για μένα” είπε χαρακτηριστικά το Νο120 της παγκόσμιας κατάταξης που αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά της πατρίδας του.

“Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. Ήταν μια σπέσιαλ νίκη για μένα εδώ στην Ισπανία. Να κερδίσω ένα παιχνίδι σε Masters 1000 τουρνουά εδώ, είναι απίστευτο” πρόσθεσε ο Αλκαράζ για τη νίκη επί του Μαναρινό.

"I always wished to play against Rafa…it's a dream come true."

Wish granted. @alcarazcarlos03 | @RafaelNadal | #MMOpen pic.twitter.com/YsOy2ZH1Nd

TENNIS (@Tennis) May 3, 2021

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Αλκαράζ: “Το ονειρευόμουν από παιδί αυτο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα