Επιστροφή στο Μαϊάμι με wild card για τον Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ αναμένεται να επιστρέψει στο τουρ στα τέλη Μαρτίου στο πρώτο Masters της φετινής σεζόν!

Μετά το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του τέταρτου, αισίως, παιδιού του μαζί με την αγαπημένη του Κιμ Σίαρς, ο Άντι Μάρεϊ προετοιμάζει ήδη την επανεμφάνισή του στο τουρ στο πρώτο Masters της φετινής σεζόν!

Μιλάμε για το Miami Masters που ξεκινάει στις 24 Μαρτίου και μας υπόσχεται φοβερή δεκαήμερη δράση τένις (4 Απριλίου ο τελικός)

όντας το πρώτο Masters του 2021 μετά την ακύρωση και του φετινού Indian Wells.

Ο tournament director, πρώην κορυφαίος Αμερικανός τενίστας, Τζέιμς Μπλέικ, ανακοίνωσε την wild card του δις φορές πρωταθλητή στο Μαϊάμι (2009, 2013) Μάρεϊ.

“Είναι συναρπαστικό να δούμε τον Μάρεϊ να επιστρέφει στο Μαϊάμι! Σαν ένας τενίστας που έχω επιστρέψει πολλές φορές από τραυματισμό, σέβομαι πολύ τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια που έχει κάνει ο Άντι”.

Όντας η βάση του για την προετοιμασία του κάθε σεζόν εδώ και 15 χρόνια, το Μαιάμι έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Βρετανού.

“Είναι ένα μέρος που αγαπώ και έχω μείνει εκεί πολύ καιρό την τελευταία 15ετία. Μέσα στους επόμενους μήνες, θέλω να ανεβάσω την κατάταξή μου, να παίξω ξανά κόντρα στους κορυφαίους τενίστες και να παίζω συστηματικά το άθλημα που αγαπώ! Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός με τον προγραμματισμό μου αλλά προς το παρόν όλα πάνε καλά με τον μεταλλικό γοφό” ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο People ο Muzza.

Αν τελικά παίξει στο Μαϊάμι, θα είναι η πρώτη συμμετοχή του στη διοργάνωση μετά το 2016.

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιστροφή στο Μαϊάμι με wild card για τον Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα