Φέρτε μου τον Ναδάλ!

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ θεωρεί ότι είχε ένα πολύ “διδακτικό” 2018 και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει πολύ καλύτερα τις προκλήσεις των κορυφαίων τενιστών την επόμενη σεζόν!

Ο 19χρονος Αυστραλός τενίστας έκανε άλματα προόδου στο αντρικό τουρ φέτος φτάνοντας μέχρι το Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης και ψηφίστηκε σαν ο newcomer της σεζόν στα βραβεία της ATP World Tour.

Ο νεαρός παίκτης έπαιξε μάλιστα και στο NextGen ATP Finals του Μιλάνου όπου τα πήγε περίφημα

μέχρι να συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά που τον κέρδισε στον μεγάλο τελικό.

Ο Ντε Μινόρ έχει αγωνιστικό “θράσος” και θέλει να πετύχει την πρώτη του μεγάλη νίκη το 2019 επί ενός Top5 παίκτη έχοντας συγκεκριμένα το μυαλό του στον Ραφαέλ Ναδάλ!

Το ματς που έδωσαν φέτος στο Wimbledon δεν κύλησε καλά για τον Αυστραλό αλλά θεωρεί ότι πήρε το “μάθημά” του είναι έτοιμος να παρουσιαστεί πιο “διαβασμένος” την επόμενη φορά.

“Μου άρεσε πολύ η εμπειρία να παίξω με τον Ράφα. Ήταν μια από τις πιο “διδακτικές” ήττες της καριέρας μου. Στην αρχή του ματς, “θαμπώθηκα” από το γεγονός ότι έπαιζα μαζί του και μετά από αρκετή ώρα μπήκα στον ρυθμό του ματς. Τώρα ξέρω τι θα περιμένω και θα παρουσιαστώ πολύ καλύτερος την επόμενη φορά” υποσχέθηκε ο NextGen παίκτης.

Θα έχει μάλιστα, ενδεχομένως, να αγωνιστεί κόντρα στον Ράφα στο πρώτο τουρνουά της σεζόν, στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στο Brisbane στο οποίο εκτός του Ναδάλ θα αγωνιστεί και ο Άντι Μάρεϊ αλλά και ο υπερασπιστής του τίτλου, Νίκ Κύργιος καθώς και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέρτε μου τον Ναδάλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα