Ράφα Ναδάλ: Ένας πιστός υπηρέτης του τένις

Όπως έγινε γνωστό, η Rafa Nadal Academy σε συνεργασία με την Ομοσπονδία τένις της Αργεντινής θα διοργανώσουν events για την προώθηση του αθλήματος στην χώρα…

Όπως ανακοίνωσε ο Μαριάνο Ζαμπαλέτα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τένις της Αργεντινής, η συνεργασία με την Ακαδημία του Ράφα Ναδάλ είναι γεγονός.

“Είμαστε περήφανοι που η ομοσπονδία μας έφτασε σε συμφωνία με την Ακαδημία του Ράφα Ναδάλ. Έχουμε να μάθουμε πολλά πράγματα από αυτούς και μπορούμε να μοιραστούμε πολλές εμπειρίες μαζί

τους.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα θετικά αυτής της συνεργασίας για να επωφεληθεί η Ομοσπονδία τένις της χώρας μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες ακαδημίες και να βοηθήσουμε τον κόσμο να μάθει το άθλημα.

Σε πολλούς ομίλους τένις της Αργεντινής, θα δημιουργηθούν σεμινάρια από την αρχή του 2019″, τόνισε στις δηλώσεις του ο Ζαμπαλέτα.

Όπως έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής, περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε πολλά, διαφορετικά clubs του Μπουένος Άιρες θα λάβουν χώρα από τον Γενάρη μέχρι και το πέρας της χωμάτινης περιόδου.

Σκοπός, φυσικά, η ανάπτυξη του τένις στην Αργεντινή. Σε μια χώρα, που ουκ ολίγους αθλητές παγκόσμιας κλάσης έχει προσφέρει στο άθλημα τα τελευταία χρόνια, ειδικά στην “κόκκινη” επιφάνεια.

Χαρακτηριστικότερο και πιο πρόσφατο παράδειγμα, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ράφα Ναδάλ: Ένας πιστός υπηρέτης του τένις appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα