Επίσημη η επιστροφή της Κλάιστερς

13:11 9/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Η Κιμ Κλάιστερς ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μέσα στον Φεβρουάριο και πιο συγκεκριμένα, για να αγωνιστεί στο Dubai Duty Free Tennis Championships…

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η πολύπειρη Βελγίδα πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου και κάτοχος τεσσάρων Grand Slam

τίτλων, ανακοίνωσε πως επτά χρόνια μετά το τελευταίο της ματς στο Tour, θα επιστρέψει στο τένις μέσα στο 2020.

Το βράδυ του Σαββάτου (8/2) η 36χρονη τενίστρια έκανε γνωστό και το πρώτο τουρνουά που θα παίξει φέτος.

Την εβδομάδα 17-22 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Κλάιστερς θα αγωνιστεί στο δυνατό Premier τουρνουά του Ντουμπάι, στο ταμπλό του οποίου θα βρίσκεται και η δική μας, Μαρία Σάκκαρη.

Στην 20η έκδοση του Dubai Duty Free Tennis Championships, πέραν των Κλάιστερς και Σάκκαρη, θα αγωνιστούν σπουδαία ονόματα του γυναικείου Tour, όπως αυτά των Καρολίνα Πλίσκοβα, Σιμόνα Χάλεπ, Ελίνα Σβιτόλινα και Σοφία Κένιν.

Η Κλάιστερς, κάτοχος 41 WTA τίτλων στην τεράστια καριέρα της, το 2017 έγινε μέλος του Hall of Fame και αναμένεται να τιμηθεί γι’ αυτόν τον λόγο, πριν το πρώτο της ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ενόψει της επιστροφής της στο τένις:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στα courts. Ξέρω ότι είναι μια ξεχωριστή επέτειος για το Dubai Duty Free Tennis Championships φέτος και είναι τιμή μου που επιστρέφω στην αγωνιστική δράση εκεί, κάνοντας το ντεμπούτο μου.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στο τένις και να αγωνιστώ μετά από πολλά χρόνια μπροστά σε πολλούς φιλάθλους. Έχω δεχθεί άλλωστε, χιλιάδες όμορφα μηνύματα μετά την ανακοίνωσή μου πως επιστρέφω στο άθλημα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επίσημη η επιστροφή της Κλάιστερς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα