Επέστρεψε στους τίτλους μετά από δυο χρόνια η Τζιόρτζι (vids)

Τον 4ο WTA τίτλο της καριέρας της και 1ο μετά το 2021, πανηγύρισε η Καμίλα Τζιόρτζι, που τα ξημερώματα της Καθαρά Δευτέρας (27/2), κέρδισε τη Ρεμπέκα Πίτερσον στον τελικό του Merida Open.

Η 31χρονη Ιταλίδα, ολοκλήρωσε ιδανικά την εβδομάδα της στο WTA 250 τουρνουά του Μεξικού και με 7-6(3), 1-6, 6-2 μετά από δυο ώρες και 25 λεπτά αγώνα, στέφθηκε πρωταθλήτρια στη διοργάνωση, κερδίζοντας στον τελικό τη Σουηδή, Ρεμπέκα Πίτερσον.

Για να τα καταφέρει, η Τζιόρτζι,

που έχασε μόλις ένα set στη Μέριδα, αυτό στον τελικό από την Πίτερσον, χρειάστηκε να επιστρέψει από break πίσω στο καθοριστικό κομμάτι του αγώνα (0-2), κερδίζοντας έξι σερί games μέχρι τη νίκη!

Η εξαιρετική πορεία της στο Μεξικό την περασμένη εβδομάδα, της εξασφάλισε την επιστροφή στο Top50 της παγκόσμιας κατάταξης, μιας και στον ανανεωμένο πίνακα της WTA, βρίσκεται στο Νο46 κόσμου.

Η Πίτερσον από την πλευρά της, μπορεί να ηττήθηκε στο σπουδαιότερο τελικό της μέχρι τώρα καριέρας της, όμως επέστρεψε στο Top100 της κατάταξης (Νο99), εκμεταλλευόμενη την πορεία της από τα προκριματικά του Merida Open, μέχρι το ματς-τίτλου της διοργάνωσης.

MERIDA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW

The post Επέστρεψε στους τίτλους μετά από δυο χρόνια η Τζιόρτζι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα