Έπεσε η αυλαία για τον θρυλικό Χουάν Μάρτιν Ντίας (vid)

Τέλος εποχής! Ο Χουάν Μάρτιν Ντίας -μαζί με τον Μιγκέλ Λαμπέρτι- αποκλείστηκε στη Φάση των “16” του Mexico Open, ρίχνοντας έτσι την αυλαία της τεράστιας καριέρας του. Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 48 του χρόνια, ο Αργεντινός βάζει τέλος σε μία πορεία τριών δεκαετιών στον κόσμο του πάντελ.

#WPTMéxicoOpen pic.twitter.com/C9M1asb80I

World Padel Tour (@WorldPadelTour)

November 23, 2023

Το τελευταίο ματς έμελλε να είναι η ήττα με 6-3, 6-4 από τους Τεό Θαπάτα και Φραν Γκερέρο, στην προτελευταία διοργάνωση της σεζόν στο World Padel Tour. Με τον Μάρτιν Ντίας να μην έχει πρόκριση στο Barcelona Master Final και να μην έχει δηλώσει συμμετοχή στο Milano P1 του Premier Padel, αυτό ήταν το φινάλε της διαδρομής.

“Είναι μία τρομερά ιδιαίτερη στιγμή. Μία ζωή παίζω πάντελ, έχω αφιερώσει τον εαυτό μου από πολύ μικρή ηλικία σε αυτό το σπορ, οπότε το τέλος δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι εύκολο. Ήδη από χθες είμαι τρομερά στρεσαρισμένος. Σήμερα σκέφτομαι κάπως λιγότερο, αλλά εξακολουθώ να είμαι συναισθηματικά φορτισμένος.

Teo la lía en México.#WPTMéxicoOpen pic.twitter.com/gt8X0G3VfT

World Padel Tour (@WorldPadelTour) November 23, 2023

Δεν θέλω να ξεχάσω το World Padel Tour. Έχω πολλά πράγματα για να αναφερθώ, όμως περισσότερο από όλα σήμερα θέλω να ευχαριστήσω το World Padel Tour για τη δεκαετή προσπάθεια που κατέβαλε. Η Estrella Damm (ιδιοκτήτρια του WPT), όταν ήρθα να ζήσω στην Ισπανία το 1997, ήταν η χορηγός του πρώτου μου τουρνουά στη χώρα. Σήμερα αποσύρομαι και εγώ μαζί της.

Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων των παιδιών, μικρών και μεγάλων, όπως και των συναδέλφων παικτών. Είμαι 47 ετών και είμαι απλώς άλλος ένας άνθρωπος σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια καλών ανθρώπων που αποτελούν το World Padel Tour. Θα είμαι σίγουρα κοντά σας και θα βλέπουμε ο ένας τον άλλον”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάρτιν Ντίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VeinteDiez (@veintediezpadel)

Πάντως, οι διοργανωτές του WPT αποκάλυψαν πως ο σπουδαίος Αργεντινός (με ισπανική υπηκοότητα) θα είναι… εκλεκτός καλεσμένος στο Barcelona Master Final (14-17 Δεκεμβρίου), όπου αναμένεται να τιμηθεί για την προσφορά του στο πάντελ.

Οι Τεό Θαπάτα, Φραν Γκερέρο, Μιγκέλ Λαμπέρτι και Χουάν Μάρτιν Ντίας.

Υπενθυμίζεται βέβαια πως ο Μάρτιν Ντίας το 2024 θα βρίσκεται πάλι στα κορτ, αλλά αυτή τη φορά για το Pro Padel League στις ΗΠΑ, ένα σιρκουί χαμηλότερης δυναμικής.

Τα highlights του Μάρτιν Ντίας/Λαμπέρτι – Θαπάτα/Γκερέρο στην αρχή του βίντεο:

The post Έπεσε η αυλαία για τον θρυλικό Χουάν Μάρτιν Ντίας (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα