Επενδυτική είσοδος στο πάντελ από Τζέιμι Βάρντι και Κάλβερτ Λιούιν

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές πρώτης κλάσης, ο Τζέιμι Βάρντι και ο Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν, πήραν την απόφαση και μπαίνουν στον κόσμο του πάντελ ως επενδυτές. Ο 36χρονος επιθετικός της Λέστερ και ο 26χρονος επιθετικός της Έβερτον αποφάσισαν να επενδύσουν μέρος των αποταμιεύσεών τους στην Game4Padel, μία εταιρία… πρώτης γραμμής στο βρετανικό πάντελ.

Συγκεκριμένα, η Game4Padel έχει ήδη στην ιδιοκτησία της 15 κλαμπ σε όλη την επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο βρίσκεται σε διαδικασία γιγάντωσης. Βασικός στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργήσει

επιπλέον 300 γήπεδα πάντελ μέσα στην επόμενη πενταετία, αποκτώντας έτσι ένα γενναίο μερίδιο από την ανερχόμενη βρετανική αγορά.

Πριν από τους Βάρντι και Κάλβερτ Λιούιν, άλλος ένας ποδοσφαιριστής των αγγλικών γηπέδων, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, είχε επίσης εισέλθει στο επενδυτικό σχήμα της Game4Padel. Επιπρόσθετα, ο Άντι Μάρεϊ έχει ήδη παρουσία στην εταιρία, χτίζοντας έτσι εδώ και χρόνια μία σχέση… κάτι παραπάνω από θερμή με το σπορ.

Ο Άντι Μάρεϊ με τη ρακέτα του πάντελ.

Σημειώνεται βέβαια πως η εμπλοκή ποδοσφαιριστών -εν ενεργεία ή παλαίμαχων- στο πάντελ με επενδυτικές ενέργειες αποτελεί ευρύτερη τάση, με χαρακτηριστικότερο πρόσφατο παράδειγμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πριν από τον σπουδαίο Πορτογάλο, οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Φραντσέσκο Τότι και Ζινεντίν Ζιντάν ήταν επίσης μερικοί από τους σούπερσταρ του ποδοσφαίρου που ακολούθησαν το ίδιο μονοπάτι.

The post Επενδυτική είσοδος στο πάντελ από Τζέιμι Βάρντι και Κάλβερτ Λιούιν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα