Προπονητής του Ρούνε ο Μπέκερ για το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Μπόρις Μπέκερ ανακοίνωσε αποκλειστικά σε podcast του γερμανικού Eurosport πως θα προπονεί τον Χόλγκερ Ρούνε για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, θέλοντας να βοηθήσει τον 20χρονο Δανό τενίστα τόσο εντός, όσο και εκτός κορτ.

Ο Ρούνε έχει κερδίσει μόλις έναν από τους τελευταίους 10 αγώνες του, μετά τον αποκλεισμό του από τα προημιτελικά του του Wimbledon

και μετά, είναι φανερά εκτός καλού αγωνιστικού ρυθμού, και διεκδικεί την πρόκρισή του στα ATP Finals.

Πρόσφατα χώρισαν οι δρόμοι των Ρούνε και Πάτρικ Μουράτογλου, με τον Δανό να στρέφεται στην επιλογή του παλιού προπονητή του, Λαρς Κρίστενσεν, όμως τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζονται, και φαίνεται πως βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Μπέκερ.

Τώρα ο No6 του κόσμου θα συνεργαστεί με τον άλλοτε Νο1 του κόσμου, που κέρδισε συνολικά 6 Grand Slam στην καριέρα του, και η συνεργασία τους θα ξεκινήσει μέσα από το Swiss Indoors Basel:

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είμαι ο προπονητής του Χόλγκερ Ρούνε. Με κάνει λίγο περήφανο που με ρώτησε. Η επαφή υπήρχε εδώ και καιρό. Τώρα ήταν πολύ καλή. Το πρόγραμμά μου το επιτρέπει και πάντα με ενδιέφερε ο Χόλγκερ, γιατί αγωνίζεται με αφοσίωση και ταπεραμέντο.

“Ο Χόλγκερ με προσκάλεσε μετά στη συνέχεια σε μια εβδομαδιαία προετοιμασία στο Μόντε Κάρλο. Εκεί συνομίλησα και με τη μητέρα του, Ανέκε, αλλά και τον προπονητή επιδόσεων του, Λάπο Μπεχερίνι. Οι τρεις μας είμαστε υπεύθυνοι για τον Χόλγκερ από εδώ και πέρα.

“Δυστυχώς, δε θα μπορέσω να είμαι στο τουρνουά της Στοκχόλμης αυτή την εβδομάδα λόγω των προκαθορισμένων ραντεβού. Αλλά θα είμαι στη Βασιλεία, στο Παρίσι, και ελπίζω να τον βοηθήσω να προκριθεί στο Nitto ATP Finals στο Τορίνο. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και αυτό είναι το καθήκον”.

The post Προπονητής του Ρούνε ο Μπέκερ για το υπόλοιπο της σεζόν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προπονητής, Ρούνε, Μπέκερ,proponitis, roune, beker