Έπαιζε με ενέσεις ο Ναδάλ – Θα το παλέψει για Wimbledon

21:49 5/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Μπορεί ο Ράφα Ναδάλ να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό του πόδι, εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να στεφθεί πρωταθλητής για 14η φορά στο Roland Garros.

Λίγες στιγμές μετά την κατάκτηση του τίτλου του στο Παρίσι, ο 36χρονος Ισπανός ρωτήθηκε αν σκοπεύει να αγωνιστεί στο επικείμενο Wimbledon, για να συνεχίσει να βρίσκεται στο κυνήγι του Calendar

Year Grand Slam.

Μετά τους θριάμβους σε AO και RG, ο Ναδάλ αποκάλυψε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πόδι του και να αγωνιστεί στο Major της Βρετανίας (27/6 – 10/7), τονίζοντας ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Γαλλικού Όπεν, αγωνιζόταν με ενέσεις στο πόδι του.

“Θα προσπαθήσω να βρω μια λύση για το αριστερό μου πόδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, όμως τώρα μπορώ να πω δυο πράγματα. Στάθηκα ικανός να αγωνιστώ στο Roland Garros, κάνοντας ενέσεις στο πόδι μου για δυο εβδομάδες. Γι’ αυτό τα κατάφερα.

Ήταν μεγάλο ρίσκο, γιατί θα μπορούσε να μου δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλο σημείο του ποδιού μου, όπως για παράδειγμα στον αστράγαλό μου, αλλά χάρηκα πολύ που έδωσα ευκαιρία στον εαυτό μου να κατακτήσει το Roland Garros ξανά.

An update on the foot and the future#RolandGarros | @RafaelNadal pic.twitter.com/kFjZsiHjKH

Roland-Garros (@rolandgarros) June 5, 2022

Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου για όλα όσα έχει κάνει για εμένα, αλλά είναι σίγουρο πως δεν μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι με το πόδι μου σε αυτή την κατάσταση. Ξέρω τις πιθανότητες που έχω να επιστρέψει το πόδι μου σε καλή κατάσταση και θα τις διεκδικήσω.

Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε μια συγκεκριμένη θεραπεία την ερχόμενη εβδομάδα. Αν πετύχει, τότε θα παίξω στο Wimbledon. Αν δεν πετύχει, τότε είναι μια άλλη ιστορία, γιατί θα χρειαστεί να αποφασίσω, αν θα μπω στο χειρουργείο για να κάνω ακόμη μια μεγάλη επέμβαση”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός στη συνέντευξη τύπου του τελικού.

Για να ολοκληρώσει, λέγοντας: “Το Wimbledon δεν είναι τουρνουά που θέλω να χάσω. Κανείς δεν θέλει να χάνει το Wimbledon. Είναι ένα τουρνουά στο οποίο έχω πετύχει πολλά και το σέβομαι απόλυτα.

Είμαι πάντοτε έτοιμος να παίξω στο Wimbledon. Αν με ρωτάτε, αν είμαι έτοιμος φέτος, δεν μπορώ να σας δώσω ξεκάθαρη απάντηση. Αν με ρωτάτε όμως, αν θέλω να κερδίσω φέτος το Wimbledon, τότε σας λέω πως φυσικά και θέλω. Θα δούμε πως θα πάει η θεραπεία”.

Aiming for the @Wimbledon grass #RolandGarros pic.twitter.com/nHBs71I3bb

Roland-Garros (@rolandgarros) June 5, 2022

The post Έπαιζε με ενέσεις ο Ναδάλ – Θα το παλέψει για Wimbledon appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έπαιζε, Ναδάλ –, Wimbledon,epaize, nadal –, Wimbledon