Γκρέμισε τον Όπελκα ο Ντε Μινόρ – VIDEO

Στον τελικό του Atlanta Open ο νεαρός Αυστραλός που θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη πέτυχε ο Άλεξ ντε Μινόρ, στα ημιτελικά του Atlanta Open, απέναντι στον πανίσχυρο σέρβερ, Ρέιλι Όπελκα.

Ο 20χρονος Αυστραλός, παρά τους 28 άσους του αντιπάλου του, κατάφερε να επικρατήσει με 7-6(4), 6-7(5), 6-3 του αντιπάλου του και εξασφάλισε την επιστροφή

του σε τελικό ATP, μετά την κατάκτηση του Σίδνεϊ στο ξεκίνημα της σεζόν.

“Eίμαι πολύ υπερήφανος εδώ που βρίσκομαι, προερχόμενος από έναν δύσκολο τραυματισμό. Επέστρεψα εκεί που ήθελα. Νιώθω ότι παίζω σπουδαίο τένις και πάλι” είπε το Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη δύσκολη νίκη επί του Όπελκα.

Στα δύο πρώτα σετ δεν υπήρχαν break, με τον Ντε Μινόρ να κερδίζει τους τρεις τελευταίους πόντους του tie break στο 1ο σετ και τον Όπελκα να ισοφαρίζει, μετά από ένα τρελό tie break στο 2ο σετ όπου τρεις φορές έχασε το προβάδισμα με mini break.

Στο 5ο game του καθοριστικού σετ, ο Ντε Μινόρ σημείωσε το πρώτο break της εβδομάδας για τον Όπελκα, μετά από 47 συνεχόμενα holds και μετά από 2 ώρες και 28 λεπτά αγώνα, ολοκήρωσε τη νίκη του.

Ήταν η δεύτερη νίκη επί του Όπελκα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, μετά από αυτή στην πορεία τίτλου στο Σίδνεϊ.

Στον τελικό της Ατλάντα, ο Ντε Μινόρ θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και θα δώσει το παρόν σε τελικό ATP, για δεύτερο φορά μέσα σε ένα μήνα.

Ο πρωταθλητής του Nature Valley International, κέρδισε 6-1, 3-6, 6-3 τον Κάμερον Νόρι και θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ντε Μινόρ, μετά την άτυπη μάχη τους στο περσινό NextGen ATP Finals.

Ο Φριτζ θα σημειώσει νέο ρεκόρ καριέρας την ερχόμενη εβδομάδα στην ATP Rankings, πιστοποιώντας την παρουσία του στο Top30 της κατάταξης.

“Δύο τελικούς σε διάστημα ενός μήνα, απλά δείχνει ότι το επίπεδό μου έχει ανέβει. Νιώθω ότι βελτιώνομαι και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Παίζω πολύ καλύτερα από την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τον Ντε Μινόρ, οπότε θα είναι ένα συναρπαστικό ματς”

ATLANTA OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Γκρέμισε τον Όπελκα ο Ντε Μινόρ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα