Εντυπωσίασε ο Ρότζερ – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε για 21η συνεχόμενη φορά στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στον Φιλίπ Κραϊνοβιτς…

Ο Ελβετός “Βασιλιάς” απόλεσε μόλις έξι γκέιμς από το Νο41 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και με ωραίο στυλ, πέρασε στους “32” καλύτερους του φετινού τουρνουά.

Μόλις μιάμιση ώρα αγώνα χρειάστηκε ο 38χρονος πρωταθλητής, για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Σέρβου αντιπάλου του, με σκορ 6-1, 6-4, 6-1. Με αυτό τον τρόπο, πέρασε στον 3ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζον

Μίλμαν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μίλμαν είχε αποκλείσει τον Φέντερερ στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν το 2018 και είχε κάνει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών σε Grand Slam.

2️⃣1️⃣ / 2️⃣1️⃣@rogerfederer maintains his peRFect record of having always reached the third round at the #AusOpen, def. Filip Krajinovic 6-1 6-4 6-1.#AO2020 pic.twitter.com/852qUhDFUr

— #AusOpen (@AustralianOpen) 22 Ιανουαρίου 2020


Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, ο Φέντερερ είχε εξαιρετικά ποσοστά κερδισμένων πόντων πίσω από το σερβίς του (49/68) και “πλήγωσε” ανεπανόρθωτα τον Κραϊνοβιτς κάνοντας επτά(!) μπρέικ στο ματς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρότζερ του πήρε τον αέρα πίσω από το 2ο σερβίς και τον ανάγκασε να κερδίσει μόλις… 4/20 πόντους εκεί. Ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 7/14 ευκαιρίες για μπρέικ, ο Ελβετός έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο μοναδικό σημείο που θορυβήθηκε, ήταν στο 4-4 του δευτέρου σετ, όταν ο Σέρβος πήρε πίσω το μπρέικ και έδειξε να έχει σφυγμό στη μάχη. Από τη στιγμή που ο Φέντερερ έκλεισε το δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού με δυο σερί γκέιμς, όλα τελείωσαν.

Αυτήν, ήταν η 21η συνεχόμενη πρόκριση του Ρότζερ στον 3ο γύρο του θεσμού. Ποτέ του, δεν έχει αποκλειστεί νωρίτερα στο Αυστραλιανό Όπεν. Κατόρθωμα, αν μη τι άλλο μοναδικό.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εντυπωσίασε ο Ρότζερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα