ΑΕΚ: «Τσίνο» με Ολιβέιρα; Ε, όχι…

Με κουράζουν τα μελό. Δεν με συγκινούν, με κουράζουν. Καψούρες, χωρισμοί, δάκρυα και λοιπές ιστοριούλες. Ούτε ερωτοχτυπημένος έφηβος.

Κάτι τέτοιο μου θυμίζει κάθε φορά που ακούω το όνομα του Αραούχο για την ΑΕΚ. Μα είναι δυνατόν; Ολάκερη πλάση, ένας άλλος φορ, οποιοσδήποτε άλλος φορ, πλην του κοσμαγάπητου, το δέχομαι, «Τσίνο» δεν υπάρχει;

Anyway, θέμα με τον Αργεντινό θα υπάρξει (και αν, το δέχομαι

μόνο για την οικονομία της συζήτησης) μόνο αν φύγει ο Ολιβέιρα. By the way, o Πορτογάλος δεν εκπροσωπείται από τον Μέντες. Ο Μέντες πήγε να κάνει τη δουλειά στους Γουλβς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΚ: Το like του Αραούχο στο Sportime

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζω, από το βράδυ της Κυριακής το θέμα έχει «παγώσει». Δεν έχουν επανέλθει οι «λύκοι», δεν έχουν δείξει διάθεση πως θα το κάνουν, δεν πιέζει ο Ολιβέιρα για να φύγει, τέλεια σιγή ασυρμάτου.

Επειδή όμως υπήρξε ξανά τέτοια στο διάστημα που ο Πορτογάλος είναι στον μεταγραφικό αφρό, δεν βιάζομαι να το κλείσω κιόλας. Απλώς, είναι σαφές πως ο Αραούχο με Ολιβέιρα δεν υφίσταται σαν ενδεχόμενο.

Παρότι η Λας Πάλμας και ο αδερφός (λόγω μούρλιας) πρόεδρος της εμφανίστηκε στις συζητήσεις με την Αλ Ουάχντα πολύ πιο διαλλακτικός από άλλοτε: δανεισμό δέχτηκε,  με ενοίκιο 600 χιλιάρικα και buy-out 6 εκάτ. το καλοκαίρι!

Πού τα 50άρια και τα 60άρια. Last year αυτά…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ: «Τσίνο» με Ολιβέιρα; Ε, όχι… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα