Εντυπωσιακό ξεκίνημα για Λάκη

21:37 7/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μιχαέλα Λάκη πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο Αμερικανικό Όπεν, στην κατηγορία των Juniors και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της παίρνοντας ρεβάνς από την Ελίζαμπεθ Κόουλμαν, για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Wimbledon, πριν λίγες εβδομάδες.

Η 16χρονη Ελληνίδα απώλεσε μόλις τέσσερα games από τη Νο41 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης Juniors και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του US Open,

όπου θα αντιμετωπίσει τη Νο2 του ταμπλό και μεγάλο αστέρι της Rafa Nadal Academy, Αλεξάνδρα Εάλα.

Μετά από μόλις 78 λεπτά αγώνα, η Λάκη επιβλήθηκε με 6-0, 6-4 της 18χρονης Αμερικανίδας, κάνοντας έξι breaks στα οκτώ service games της, εκμεταλλευόμενη 6/12 break points.

Η Μιχαέλα κέρδισε 31/54 πόντους πίσω από το σερβίς της και πλήγωσε την αντίπαλό της πίσω από το 2ο σερβίς της, στο οποίο η Κόουλμαν μέτρησε μόλις 13/35 κερδισμένους πόντους.

Άψογη σε όλα τα ανεβάσματά της στο φιλέ, η Λάκη κέρδισε 9/9 net points και περιορίστηκε στα εννιά αβίαστα λάθη, για να πάρει τη σπουδαία νίκη-πρόκριση στις “16” του τουρνουά.

Η επόμενη αντίπαλος της Λάκη στη Νέα Υόρκη, Αλεξάνδρα Εάλα, Νο514 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και Νο2 στα Juniors, κέρδισε στο ντεμπούτο της 6-3, 6-3 την Αμερικανίδα Σάρλοτ Όουενσμπι.

US OPEN JUNIORS GIRLS SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εντυπωσιακό ξεκίνημα για Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα