Εντυπωσιακό field στο Όκλαντ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα ηγηθεί του ταμπλό στο 250αρι τουρνουά της Νέας Ζήλανδίας

Βαρύ θα είναι το πρόγραμμα του Ντανίλ Μεντβέντεφ στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, αφού μετά την παρουσία του στο Mubadala World Tennis Championships αλλά και στο νεόφερτο ATP Cup, ο Ρώσος θα παίξει και την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα πριν την έναρξη του Australian Open,

στο Όκλαντ.

Ο εκ των κορυφαίων της σεζόν 2019, επισημοποίησε την συμμετοχή του στο ASB Classic στο Όκλαντ και μαζί του θα είναι ο συμπατριώτης του, Κάρεν Κατσάνοφ αλλά και οι εξίσου δυνατοί και εμπορικοί, Φάμπιο Φονίνι και Ντένις Σαποβάλοφ.

To ASB Classic θα πραγματοποιηθεί 13-18 Ιανουαρίου, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου Grand Slam της σεζόν στη Μελβούρνη (20/1).

“Ο Μεντβέντεφ είχε μια από τις εντυπωσιακότερες σεζόν στο tour ενώ ο Ντένις ολοκλήρωσε εξαιρετικά τη χρονιά. Πιστεύω ότι αυτοί οι δύο μπορούν να κατακτήσουν το Australian Open μετά από εμάς”, είπε ο Tournament Director, Καρλ Μπατζ.

Η τελική λίστα του Όκλαντ

2020 ASB Classic Men’s Full Field

Daniil Medvedev (5)Fabio Fognini (12)Denis Shapovalov (15)Karen Khachanov (17)John Isner (19)Benoit Paire (24)Hubert Hurkacz (37)Adrian Mannarino (43)Radu Albot (46)Frances Tiafoe (47)John Millman (48)Lorenzo Sonego (52)Cameron Norrie (53)Casper Ruud (54)Ugo Humbert (57)Joao Sousa (60)Feliciano Lopez (62)

The post Εντυπωσιακό field στο Όκλαντ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα