Αποσύρεται η Σουάρεζ-Ναβάρο στο τέλος του 2020! – VIDEO

Η Κάρλα Σουάρεζ-Ναβάρο, μία από τις κορυφαίες τενίστριες της Ισπανίας τα τελευταία δέκα χρόνια, ανακοίνωσε από τώρα την πρόθεσή της να αποσυρθεί από την WTA Tour στο τέλος του 2020.

Η 31χρονη Ισπανίδα, στο Νο55 του κόσμου αυτή τη στιγμή, εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που την οδηγούν στο να θέσει το 2020 ως την τελευταία σεζόν μιας αξιοσέβαστης καριέρας.

“Το 2020 θα είναι η τελευταία μου σεζόν στο επαγγελματικό τένις. Αυτό το σπορ έχει υπάρξει “πυλώνας” της ζωής μου και είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες και την τεράστια

χαρά που μου έχει δώσει. Αλλά αισθάνομαι τώρα ότι ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα καινούριο κεφάλαιο και να απολαύσω άλλες πλευρές της ζωής”.

“Το τένις είναι πάρα πολύ απαιτητικό πλέον. Για να είσαι υψηλά στην κατάταξη, απαιτείται τρομερή συνέπεια, φοβερή φυσικά κατάσταση και 100% συγκέντρωση στο ψυχολογικό κομμάτι σε όλη τη μέρα σου. Έχω ζήσει έτσι τα τελευταία 15 χρόνια και κρατώ τις αξίες που πήρα από αυτό και θα μου είναι χρήσιμες μετέπειτα στη ζωή. Σκοπεύω να τα δώσω όλα μέχρι το τέλος της σεζόν και να κάνω μια δυνατή τελευταία προσπάθεια! Πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω ακόμα και στο Τοπ10 ενώ χαίρομαι πάρα πολύ που θα λάβω μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τελευταία φορά” ανακοίνωσε η δεξιοτέχνης Ισπανίδα τενίστρια.

2020 será mi última temporada como tenista profesional. ¡Gracias a todos por el apoyo y nos vemos pronto!

Today I announced that 2020 will be my last season on Tour. Thanks for your support and see you soon! pic.twitter.com/0n4kf3cZMH

— Carla Suárez Navarro (@CarlaSuarezNava) 3 Δεκεμβρίου 2019

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποσύρεται η Σουάρεζ-Ναβάρο στο τέλος του 2020! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα