Εντυπωσιακή Σάκκαρη στην πρεμιέρα

H Μαρία Σάκκαρη έπαιξε εξαιρετικό τένις απέναντι στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα (Νο31), την οποία και κέρδισε με 6-3, 6-2 για να προκριθεί εύκολα στις “16” καλύτερες της Ρώμης.

Εκεί, θα συναντήσει την τενίστρια από την οποία αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του περυσινού Intednazionali BNL D’Italia, Κόκο Γκοφ.

Η 18χρονη Αμερικανίδα, Νο15 στο ταμπλό, κέρδισε άνετα την συμπατριώτισσά της, Μάντισον Μπρένγκλε με 6-2, 6-4 και “σφράγισε” το ραντεβού με την Σάκκαρη στον 3ο γύρο.

H 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, πανηγύρισε την 18η νίκη της για φέτος και 2η στο χώμα και χωρίς να αντιμετωπίσει

κανένα πρόβλημα έφυγε θριαμβεύτρια από το court σε 75 λεπτά.

Το “κλειδί” του ματς ήταν οι οκτώ συνεχόμενοι πόντοι που κέρδισε η Μαρία στο 1ο σετ για να σπάσει το σερβίς της αντιπάλου της και να προηγηθεί με 5-3.

Από εκείνο το σημείο, η Νο4 στον κόσμο ανέβασε κατακόρυφα το επίπεδό της και κέρδισε συνολικά έξι συνεχόμενα games (6-3, 3-0), βάζοντας τις βάσεις για μία άνετη νίκη.

Το μόνο σημείο στο οποίο η Ρωσίδα φάνηκε απειλητική ήταν στο 7ο game του 2ου σετ όταν και κατάφερε να σπάσει το σερβίς της Σάκκαρη (3-1), με την Μαρία να απαντά αμέσως και να παίρνει το break πίσω (4-1).

Η Αλεξάντροβα είχε απογοητευτικά ποσοστά στο 1ο σερβίς (μόλις 43% επιτυχία και 50% κερδισμένων πόντων) και η Ελληνίδα το εκμεταλλεύτηκε απόλυτα σημειώνοντας τέσσερα breaks στο ματς.

Η Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει 23/30 πόντους από το 1ο της σερβίς, σημειώνοντας παράλληλα τέσσερις άσους και ολοκλήρωσε την καλύτερή της εμφάνιση μετά το Indian Wells του Μαρτίου.

Το παιχνίδι της Μαρίας κόντρα στην Γκόφ για την φάση των “16” θα διεξαχθεί την Πέμπτη (12/5).

INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Εντυπωσιακή Σάκκαρη στην πρεμιέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα