“Πέταξε” στον 3ο γύρο ο κεφάτος Ναδάλ (vids)

Την 69η νίκη της καριέρας του στο Masters της Ρώμης πανηγύρισε την Τετάρτη (11/5) ο Ράφαελ Ναδάλ, που ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο τελευταίο χωμάτινο 1000άρι της χρονιάς.

Ο 35χρονος Ισπανός, κάτοχος 10 τίτλων στο Foro Italico, δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στον big server, Τζον Ίσνερ και μέσα σε μόλις 77 λεπτά αγώνα, προκρίθηκε στους “16” καλύτερους της διοργάνωσης.

Τέσσερα games

κατάφερε να αποσπάσει όλα κι όλα από τον Ναδάλ ο Νο27 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης και με 6-3, 6-1, ο Νο3 του ταμπλό, προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Εκεί, θα συναντήσει τον Νο13 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος έχει κάνει δυο εντυπωσιακές νίκες μέχρι στιγμής, αποκλείοντας τον περυσινό ημιφιναλίστ, Λορέντζο Σονέγκο, αλλά και τον Νο25 τενίστα του κόσμου, Νικολόζ Μπαζιλασβίλι.

Beginning his 800th week in the top 5 with a win @RafaelNadal sees off Isner 6-3 6-1 to advance into the last 16 in Rome!#IBI22 pic.twitter.com/ZbxqVIk6Dc

Tennis TV (@TennisTV) May 11, 2022

Ο Ράφα πραγματοποίησε άψογο παιχνίδι κόντρα στον Ίσνερ, κέρδισε 35/49 πόντους πίσω από το σερβίς του και εκμεταλλευόμενος 4/6 break points, έφτασε στην ελεγχόμενη επικράτηση.

Μπορεί το σερβίς του υψηλόσωμου Αμερικανού να είναι το σήμα κατατεθέν και το μεγάλο όπλο του, καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας του, όμως κόντρα στον Ράφα, ο Ίσνερ μέτρησε μόλις 24/47 κερδισμένους πόντους σερβίροντας και μοιραία γνώρισε τον αποκλεισμό.

Αυτήν ήταν η 3η νίκη του Ναδάλ στη φετινή χωμάτινη σεζόν και η 1η μετά τον αποκλεισμό του από τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά της Μαδρίτης, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο υπερασπιστής του τίτλου στη Ρώμη, αν περάσει το εμπόδιο του Σαποβάλοφ, θα παίξει στα προημιτελικά με έναν εκ των Κάσπερ Ρουντ και Τζένσον Μπρούκσμπι.



INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post “Πέταξε” στον 3ο γύρο ο κεφάτος Ναδάλ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα