Εγγύηση στο χόρτο

Δύο νίκες μακριά απ’τον δεύτερο τίτλο του στο γρασίδι ο Στιβ Τζόνσον

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί στο Hall of Fame Open στο Νιούπορτ των ΗΠΑ, ένα από τα αρχαιότερα τουρνουά τένις στο tour.

Γνωρίζοντας, ήδη, λοιπόν το πρώτο ζευγάρι μεταξύ Σμίτσεκ και Ραμανατάν μάθαμε και τους άλλους δύο ημιφιναλίστ της χορτάρινης διοργάνωσης.

Αυτοί θα είναι οι Στιβ Τζόνσον και Μαρσέλ Γκρανογέρς που απέκλεισαν με επιβλητικές νίκες τους Ντούντι Σέλα

και Αντριάν Μαναρινό αντίστοιχα.

O Στιβ Τζόνσον, Νο3 του ταμπλό και μοναδικός από τους τέσσερις εναπομείναντες τενίστες που έχει κατακτήσει τίτλο στο χορτάρι, έπαιξε πολύ καλό τένις και επικράτησε 6-2, 6-2 του Ντούντι Σέλα, μέσα σε μόλις 58 λεπτά αγώνα.

“Νιώθω πολύ καλά. Ερχόμενος σε ένα event σαν αυτό στο Νιούπορτ, περιμένεις να δώσεις τουλάχιστον στον εαυτό σου την ευκαιρία να μείνεις μέχρι τέλος της εβδομάδας. Τώρα βρίσκομαι εδώ και απλά πρέπει να συνεχίσω το ίδιο δυνατά μέχρι το τέλος” είπε ο 28χρονος, Νο48 της παγκόσμιας κατάταξης που θα αγωνιστεί στον τέταρτο ημιτελικό του φέτος στο tour.

Αντίπαλός του στους ημιτελικούς του Σαββάτου, ο επίσης έμπειρος Μαρσέλ Γκρανογέρς που έκανε την υπέρβαση και έβγαλε εκτός συνέχειας το Νο1 του ταμπλό, Αντριάν Μαναρινό ο οποίος είχε καλή παρουσία φέτος στο γρασίδι.

Ο 32χρονος Ισπανός που έχει πέσει στο Νο124 του κόσμου, επιβλήθηκε 6-3, 6-1 του αριστερόχειρα Γάλλου και θα προσπαθήσει να κερδίσει για πρώτη φορά τον Στιβ Τζόνσον, έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμες συναντήσεις στο παρελθόν.

Παρασκευή 20/07: Προημιτελικά Hall of Fame Open
Marcel Granollers (ESP) beat 1-Adrian Mannarino (FRA) 6-3 6-1
3-Steve Johnson (USA) beat Dudi Sela (ISR) 6-2 6-2

HALL OF FAME OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Εγγύηση στο χόρτο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα