Δύσκολο τεστ με την Γκενκ για τον Ολυμπιακό

Απέναντι στην φιναλίστ του κυπέλλου Βελγίου, Γκενκ ολοκληρώνει το Σάββατο ο Ολυμπιακός τον κύκλο των φιλικών αγώνων του επί βελγικού εδάφους (16:00, Novasports1HD). Το έκτο τεστ των «ερυθρόλευκων» στην καλοκαιρινή προετοιμασία τους θα φιλοξενηθεί στη σύγχρονη Λούμινους Αρένα όπου θα εγκαινιαστεί ο νέος χλοοτάπητας που σε ποσοστό 20% είναι συνθετικός. Η σέντρα του πιο δύσκολου έως τώρα φιλικού των «Πειραιωτών» θα γίνει στις 4 το απόγευμα
ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να έχει στο αρχικό σχήμα τους Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φετφατζίδη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο και Γκερέρο. Η διευθέτηση ενός προσωπικού θέματος με τη βίζα του, ανάγκασε τον Μαντί Καμαρά να ταξιδέψει έως τις Βρυξέλλες το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την πρώτη προπόνηση της ημέρας. Παράλληλα, ένα χρόνιο πρόβλημα στον αχίλλειο υποχρέωσε τον Μπιορν Ενγκελς να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για προληπτικούς λόγους. Και οι δύο αναμένεται να μην χρησιμοποιηθούν στο ματς με την Γκενκ.

Οι ιθύνοντες της φιναλίστ του κυπέλλου Βελγίου έχουν αφιερώσει την ημέρα στους φιλάθλους και για το λόγο αυτό, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχουν πολλές δράσεις στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Επίσης, θα γίνει και ένα τουρνουά στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ, όπου θα συμμετέχουν 24 ομάδες τις οποίες θα απαρτίζουν μονάχα οπαδοί της βελγικής ομάδας.

Το πρωί της Κυριακής η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Ερμελο της Ολλανδίας όπου θα συνεχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Επί ολλανδικού εδάφους θα γίνουν δύο φιλικοί αγώνες, με την Αϊντχόφεν και την Γκεζτέπε την Τρίτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα