Έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο ο Τσιτσιπάς

14:28 9/6/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο για πρώτη φορά στο Ultimate Tennis Showdown που διοργανώνεται στην Ακαδημία του Πατρίκ Μουράτογλου…

Το πολύ δυνατό τουρνουά που θα διεξάγεται για τα επόμενα πέντε Σαββατοκύριακα και φιλοξενεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο τένις, είναι προ των πυλών.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου θα γίνει η επίσημη

πρεμιέρα του Ultimate Tennis Showdown στη Νότια Γαλλία, με τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά, να μαθαίνει τον πρώτο του αντίπαλο.

Τον 33χρονο Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ, Νο50 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θα αντιμετωπίσει ο Έλληνας τενίστας στην 1η ημέρα αγώνων, ενώ την Κυριακή 14 Ιουνίου, θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη ποιος είναι ο 10ος τενίστας που θα αγωνιστεί στο τουρνουά, μιας και οι ιθύνοντες του θεσμού έχουν ανακοινώσει μόνο τους εννιά.

Πάντως, θα είναι σίγουρα παίκτης του Top10. Δηλαδή, ένας εκ των Ντομινίκ Τιμ, Γκαέλ Μονφίς, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Οι φήμες λένε πως ο Μεντβέντεφ έχει συμφωνήσει ήδη για να παίξει στη διοργάνωση και να είναι το Νο1 του ταμπλό, όμως θα είναι περίεργο αν μείνει εκτός ο showman Μονφίς, ο οποίος έχει και το… πλεονέκτημα ότι είναι Γάλλος.

Το τουρνουά θα γίνει σε μορφή round robin και όλοι οι τενίστες θα δώσουν εννιά αγώνες στην 1η φάση, αντιμετωπίζοντας όλους τους αντιπάλους τους.

Οι πρώτοι δυο της βαθμολογίας μετά από τις εννιά αγωνιστικές, θα προκριθούν στα ημιτελικά. Οι αθλητές που θα βρεθούν στις θέσεις 3-6 θα τεθούν αντιμέτωποι στα προημιτελικά.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Γκοφάν – Μπερετίνι
Τσιτσιπάς – Γκασκέ
Περ – Μπράουν
Αλιασίμ – Πόπιριν
Πούιγ – ???

Το πρόγραμμα του τουρνουά

June 13-14: Matchdays 1-2
June 20-21: Matchdays 3-4
June 27-28: Matchdays 5-6
July 4-5: Matchdays 7-8
July 11: Matchday 9
July 12: Knockout stage (quarterfinals + semifinals + final)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα