Έμαθαν αντιπάλους Τσιτσιπάς-Παγδατής

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μάρκος Παγδατής θα αγωνιστούν με Wild Cards στο κυρίως ταμπλό του Dubai Championships την ερχόμενη εβδομάδα.

Εκτός των Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Λούκας Πούιγ και Μπαουτίστα Άγκουτ, οι οποίοι είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του δυνατού 500αριου τουρνουά Dubai Championships την ερχόμενη εβδομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο κυρίως ταμπλό θα βρίσκονται και οι δικοί μας Στέφανος Τσιτσιπάς και Μάρκος

Παγδατής.

Ο Έλληνας και ο Κύπριος αθλητής θα δώσουν το παρών στο main draw της διοργάνωσης αγωνιζόμενοι με κάρτα ελεύθερης συμμετοχής, την οποία προμηθεύτηκαν από τους διοργανωτές του θεσμού.

Την Κυριακή έγινε η κλήρωση του τουρνουά, στην οποία Τσιτσιπάς και Παγδατής έμαθαν τους αντιπάλους τους στον 1ο γύρο.

Ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής αρχικά, Νο80 στον κόσμο, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μίχαηλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν, Νο89 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο ”Στεφ” θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη μετά από τρεις σερί ήττες σε ΑΤΡ διοργανώσεις, με τον Κουκούσκιν να μην βρίσκεται επίσης σε καλή κατάσταση.

Αν καταφέρει και προκριθεί, τότε στον 2ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γερμανό Νο6 του ταμπλό Φιλίπ Κολσράιμπερ, ενώ αν βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού, πιθανότατα θα αγωνιστεί κόντρα στο Νο1 του ταμπλό, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ!

Ο Μάρκος Παγδατής από την πλευρά του θα παίξει σε ένα από τα ντέρμπι του 1ου γύρου κόντρα στον Σέρβο Βίκτορ Τροίτσκι, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Κύπριο πρωταθλητή, αλλά ποτέ, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον 32χρονο Μάρκο που έχει δείξει ουκ ολίγες φορές πως αν βρεθεί στην μέρα του μπορεί να κερδίσει με άνεση τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Ο Παγδατής αν καταφέρει και προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φιλίπ Κραίνοβιτς, Νο7 του ταμπλό στο Ντουμπάι. Ενώ, αν βρεθεί στα προημιτελικά, θα κοντραριστεί με έναν εκ των Εβγκένι Ντονσκόι και Νταμίρ Ντζουμούρ, πριν από έναν ενδεχόμενο ημιτελικό με τον Λούκας Πούιγ.

Στην υπόλοιπη κλήρωση, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Μάλεκ Γιαζίρι που αγωνίζεται με Wild Card, ενώ στον 2ο γύρο θα αγωνιστεί με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ρόμπιν Χάασε και τον Πάολο Λορέντζι. Στην φάση των ”8” θα βρει τον Φιλίπ Κολσράιμπερ(ή έναν εκ των Τσιτσιπά, Κουκούσκιν) και στα ημιτελικά θα βρίσκεται πιθανότατα ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, ή ο Ρισάρ Γκασκέ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, το Νο2 Λούκας Πούιγ από την Γαλλία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα σε παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά, ενώ στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Κατσάονοβ και Ιστόμιν. Στα προημιτελικά θα βρίσκεται ο Γιουίτσι Σουγκίτα απέναντί του, ενώ στην φάση των ”4” ένας εκ των Ντζουμούρ, Κραίνοβιτς, Παγδατής και Τροίτσκι.

Ενδιαφέροντα ζευγάρια 1ου γύρου

Γκασκέ-Τσόριτς

Κατσάνοβ-Ιστόμιν

Παγδατής-Τροίτσκι

Χάασε-Λορέντζι

Νισιόκα-Περ

Σόουζα-Ερμπέρ

Πιθανοί προημιτελικοί

Ντιμιτρόφ-Κοσλσράιμπερ

Μπαουτίστα Άγκουτ-Γκασκέ

Τροίτσκι-Ντζουμούρ

Πούιγ-Σουγκίτα

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW l OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έμαθαν αντιπάλους Τσιτσιπάς-Παγδατής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα