Εκτός Τοπ800 ο Μάρεϊ!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του(!), ο Αντι Μάρεϊ μένει εκτός Τοπ800 στην παγκόσμια κατάταξη απόρροια φυσικά των συνεχών τραυματισμών του και της πολύ αργής αποθεραπείας που ακολουθεί…

Αρνητικό ρεκόρ επιφύλασσε η νέα παγκόσμια κατάταξη της Δευτέρας για τον Αντι Μάρεϊ.

Ο 31χρονος τενίστας που, έναν χρόνο πριν, βρισκόταν ακόμα στο Νο1(!) του κόσμου έχει πλέον “βυθιστεί” κάτω από το Τοπ800 κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Και αυτό, γιατί μέχρι

και οι πρώτοι ATP πόντοι που είχε κερδίσει στην καριέρα του, στα 16 του χρόνια, με μια πορεία που είχε κάνει σε ένα Challenger στο Μάντσεστερ, του είχαν δώσει θέση εντός του Τοπ800!

Αυτή τη διαφορά κάνουν όμως 12 μήνες πλήρους αγωνιστικής απραξίας σχεδόν για τον κάτοχο τριών Grand Slam τίτλων με τη μη συμμετοχή του στο Wimbledon να τον αφήνει πλέον με μόλις 20 πόντους στο ranking, και εκτός του Τοπ800!

Παρ’όλα αυτά, οι εμφανίσεις που έκανε σε Queen’s και Eastbourne ήταν ενθαρρυντικές και ελπίζουμε να δούμε, επιτέλους, έναν υγιή Μάρεϊ στην Αμερικανική hard court swing και τότε, η άνοδος στην κατάταξη θα είναι γοργή μιας και δεν έχει να υπερασπιστεί απολύτως τίποτα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Τοπ800 ο Μάρεϊ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα