Εκτός Πάρμα Μουζέτι και Σονέγκο (vids)

Οι δυο μεγαλύτερες ιταλικές απειλές που έδιναν το παρών στο Emilia Romagna Open αυτής της εβδομάδας, έμειναν εκτός τουρνουά από τη φάση των “16”.

Ο Νο1 του ταμπλό, Λορέντσο Σονέγκο, και ο ανερχόμενος Λορέντσο Μουζέτι, ηττήθηκαν από τους Σεμπάστιαν Κόρντα και Γιοσίτο Νισιόκα αντίστοιχα, αποχαιρετώντας πρόωρα τη διοργάνωση της Πάρμα.

Αρχικά ο Μουζέτι, κέρδισε μόλις πέντε γκέιμς από τον φορμαρισμένο Ιάπωνα, Νο8 του ταμπλό και με 6-3, 6-2 τέθηκε νοκ-άουτ, μη μπορώντας να εξασφαλίσει ένα από τα εισιτήρια

των προημιτελικών.

Finishing in style @yoshihitotennis in just sublime form as he takes out the in-form Musetti 6-3 6-2 to reach the QF #EmiliaRomagnaOpen pic.twitter.com/O6FQloI40M

Tennis TV (@TennisTV) May 26, 2021

Νωρίς-νωρίς εκτός μάχης στην Πάρμα τέθηκε και ο Λορέντσο Σονέγκο, που μετά την εξαιρετική πορεία του στη Ρώμη, όπου και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του.

Ο 26χρονος Ιταλός ηττήθηκε με 6-1, 7-5 από τον Σεμπάστιαν Κόρντα, ο οποίος πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη και “σφράγισε” τη θέση του στους “8” καλύτερους του Emilia Romagna Open.

Clutch from Korda

The wheels
The flick winner @SebiKorda #EmiliaRomagnaOpen pic.twitter.com/Ius39uhqxy

Tennis TV (@TennisTV) May 26, 2021

Σπουδαία πρόκριση με ανατροπή πανηγύρισε ο νεαρός Αμερικανός, Τόμι Πολ που βρέθηκε πίσω με σετ και μπρέικ (6-7, 0-3) από τον Γίρι Βέσελι, όμως βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει με 6-7(3), 7-6(5), 6-3.

Ο Μάρκο Τσεκινάτο είναι ο μοναδικός Ιταλός που συνεχίζει στη διοργάνωση.

Την Τετάρτη απέκλεισε με 7-5, 6-2 τον Αλιάζ Μπέντενε, ενώ λίγες στιγμές νωρίτερα, ο Ρισάρ Γασκέ έπαιρνε τη δεύτερη νίκη του για αυτή την εβδομάδα, κερδίζοντας τον Ισπανό Πέδρο Μαρτίνεζ, με 6-3, 3-6, 6-3.

Οι προημιτελικοί στην Πάρμα

Κόρντα – Νισιόκα
Πολ – Στρουφ
Τσεκινάτο – Γκόμπος
Γκασκέ – Μουνάρ

EMILIA ROMAGNA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Πάρμα Μουζέτι και Σονέγκο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα