Πρόωρος αποκλεισμός για τη Λάκη στο Ηράκλειο

Η Μιχάελα Λάκη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ιβάνα Σεμπέστοβα, Νο1265 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και αποκλείστηκε από τον 1ο μόλις γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η 20χρονη Τσέχα επιβλήθηκε της Ελληνίδας τενίστριας με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο γύρο του event, όπου θα αντιμετωπίσει το Νο1

του ταμπλό, Αναστασία Ντέτιουτς (Νο395 στην παγκόσμια κατάταξη).

Η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στη Λάκη (16 ετών) και τη Σεμπέστοβα (20 ετών) διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού. Να υπενθυμίσουμε πως η αντίπαλος της Μιχαέλας προέρχεται από τα προκριματικά.

To No1332 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Έσβησε τρία match points της αντιπάλου της, όμως στην συνέχεια λύγισε. H Λάκη ολοκλήρωσε τον αγώνα με 4/11 κερδισμένα break point, ενώ η Σενπλεστοβα με 7/9.

Οι δύο αθλήτριες δεν είχαν αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν, γεγονός που δημιούργησε δυσκολίες στο τακτικό κομμάτι.

Να σημειωθεί πως η 16χρονη αναχωρεί για το Παρίσι την Παρασκευή (4/6) για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην μέχρι τώρα πορεία της. Η παίκτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου θα βρίσκεται στο Νο20 του ταμπλό στο Roland Garros των Juniors.

The post Πρόωρος αποκλεισμός για τη Λάκη στο Ηράκλειο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα