Εκτός Ουάσινγκτον και Rogers Cup ο Μάρει

08:32 4/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ στην 8αδα του Citi Open, ο εξαντλημένος Άντι Μάρει απέσυρε τη συμμετοχή του από τη συνέχεια του τουρνουά

Δεν άντεξε ο Sir Andy…

Μετά από τρία εξαντλητικά παιχνίδια που κρίθηκαν στο 3ο σετ, ο Άντι Μάρει αποφάσισε να αποσυρθεί από τη συνέχεια του Citi Open, επικαλούμενος λόγους εξάντλησης.

Ειδικά το τελευταίο παιχνίδι με τον Μάριος Κοπίλ, ήταν αυτό που έφερε

στα όριά του τον Σκωτσέζο που τον τελευταίο χρόνο δεν έχει παίξει ματς, λόγω του σοβαρού προβλήματος στο ισχίο.

Αυτό ήταν το μόλις 3ο τουρνουά μετά την επιστροφή του στη δράση κατά τη διάρκεια της χορτάρινης σεζόν και επειδή ο Μάρει θέλει να παίξει στο US Open, αποφάσισε να ακούσει το σώμα του.

“Είμαι εξαντλημένος. Έχω παίξει πολύ τένις τις τελευταίες τέσσερις ημέρες και έχω 18 μήνες να παίξω σε hard court. Πρέπει να είμαι προσεκτικός και να ακούω το σώμα μου αφού προέρχομαι από έναν μεγάλο τραυματισμό. Είναι πολλά τα θετικά από αυτή την εβδομάδα” ανέφερε στη δήλωσή του ο Άντι Μάρει.

Ο 31χρονος δεν θα ταξιδέψει στο Τορόντο για το πρώτο μεγάλο Masters προετοιμασίας για το US Open.

Θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και θα παίξει στο Σινσινάτι την επόμενη εβδομάδα.

“Θα ξεκουραστώ και μετά θα πάω νωρίς στο Σινσινάτι για να προετοιμαστώ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

O Mάρει ξεκίνησε το τουρνουά από το Νο833 της παγκόσμιας κατάταξης και μετά την πορεία του έως τα προημιτελικά της Ουάσινγκτον, αναμένεται να κερδίσει περίπου 450 θέσεις και να ανέβει κοντά στην 375η θέση της ATP!

Έτσι, ο Άλεξ ντε Μινόρ θα περιμένει το νικητή του αγώνα Κούντλα-Ρούμπλεφ στα ημιτελικά ενώ ο άλλος ημιτελικός του Citi Open, είναι Ζβέρεφ-Τσιτσιπάς.

CITI OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Εκτός Ουάσινγκτον και Rogers Cup ο Μάρει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα