Φοβερός ο Ναδάλ, ο Ρότζερ μπορεί ξανά το Νο1!

21:37 3/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Los Cabos στο Μεξικό ενώ επαίνεσε τους δύο “αιώνιους” για τη φετινή τους αγωνιστική δράση!

“Θραύση” έχει κάνει φέτος στη σκληρή επιφάνεια ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο που έχει κερδίσει ήδη τους τίτλους σε Ακαπούλκο και Indian Wells ενώ βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Los Cabos.

Ο 29χρονος Αργεντινός γνωρίζει άριστα πως είναι ένας τενίστας πολύ επικίνδυνος στην επερχόμενη American hard court swing αλλά ο ίδιος, ταπεινός όπως πάντα, θεωρεί ότι χρίζει αρκετής βελτίωσης ακόμα.

“Θέλω πάρα πολύ να τα πάω καλά στη Νέα

Υόρκη και μετά να έχω ελπίδες για πρόκριση στο Λονδίνο. Είναι ακόμα μακριά αλλά βαθμολογικά δεν είμαι πολύ μακριά. Θα είναι υπέροχο να επιστρέψω στο World Tour Finals μετά από αρκετά χρόνια” σημείωσε ο “Πύργος”.

Τοποθέτησε, ωστόσο, τον εαυτό του πίσω από τους “αιώνιους” και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ σαν φαβορί για τα επόμενα τουρνουά.

“Ο Ράφα παίζει φοβερά, ο Ρότζερ θεωρώ ότι θα παλέψει ξανά για το Νο1 και ο Ζβέρεφ είναι το μέλλον αλλά και το παρόν ταυτόχρονα! Όταν είμαι στο 100%, ξέρω ότι είμαι απειλή για αυτούς τους τύπους. Το έχω κάνει στο παρελθόν και θα χαρώ να το ξανακάνω και στο μέλλον!” ανέφερε ο Ντέλπο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φοβερός ο Ναδάλ, ο Ρότζερ μπορεί ξανά το Νο1! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα