Τσιτσιπάς: “Θα πρέπει να είμαι δημιουργικός κόντρα στον Φριτζ”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την πρόκρισή του στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση που έπιασε, ενώ ανέλυσε τον επόμενο αντίπαλό του, Τέιλορ Φριτζ.

Ο Έλληνας τενίστας, θα αγωνιστεί απέναντι στον φορμαρισμένο Αμερικανό, το πρωί της Δευτέρας (24/1), με φόντο την είσοδο στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Περ: “Είναι ωραίο που βρίσκομαι στους ’16’ καλύτερους της διοργάνωσης. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μου σήμερα. Υπήρξαν στιγμές στο παιχνίδι που χρειάστηκε

να δουλέψω περισσότερο από τον αντίπαλό μου για να κερδίσω πόντους.

Σέρβιρε πολύ καλά και τελείωνε τους πόντους γρήγορα, στο δεύτερο χτύπημα. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που πάλεψα, ήμουν σοβαρός και υπομονετικός στα κρίσιμα σημεία. Έτσι έφτασα στη νίκη”.

Για την κατάσταση του αγκώνα του: “Ο αγκώνας μου είναι πολύ καλά. Ευχαριστώ”.

Για το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι τενίστες, τους οποίους ακολουθεί η παραγωγή του Netflix, βρίσκονται στους “16”: “Μάλλον θα πρέπει να μας ακολουθούν περισσότερο τότε. Είναι εξαιρετικό που βρισκόμαστε σε αυτό το πρότζεκτ”.

Για το coaching violation που δέχθηκε: “Δεν έχω ιδέα γιατί δέχθηκα coaching violation. Γελούσα γιατί ήμουν πολύ μακριά από τον προπονητή μου, είχα γυρισμένη την πλάτη και το πρόσωπό μου σε αυτόν, οπότε δεν έχω ιδέα γιατί δέχθηκα violation. Ήταν εντελώς ανέλπιστο”.

Για τον επόμενο αντίπαλό του, Τέιλορ Φριτζ: “Είναι big server, big hitter, κι έχει πολλά όπλα στο παιχνίδι του. Έχουμε παίξει στο παρελθόν και τον γνωρίζω. Πρέπει να είμαι σταθερός, να τον πιέσω πίσω από τη βασική γραμμή και να παραμείνω συγκεντρωμένος όταν μου δοθούν μερικές μικρές ευκαιρίες, ώστε να τις εκμεταλλευτώ. Όταν βρει ρυθμό και περνάει μεγάλες μπάλες, θα πρέπει να γίνω δημιουργικός”.

AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Τσιτσιπάς: “Θα πρέπει να είμαι δημιουργικός κόντρα στον Φριτζ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα