Εκτός η Σβιτολίνα!

17:18 1/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Η κάτοχος της Ρώμης και ένα από τα, θεωρητικά όπως αποδείχτηκε, φαβορί του φετινού Ρολάν Γκαρός, Ελίνα Σβιτολίνα, αποκλείστηκε από τη Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου και έφυγε νωρίς από το Παρίσι!

Η Νο4 τενίστρια στον κόσμο απογοήτευσε πλήρως στο πρώτο της δυνατό τεστ στο φετινό Ρολάν Γκαρός κόντρα στην εξαιρετική φέτος στο χώμα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου.

Η Ουκρανή τενίστρια, κάτοχος του Premier Event της Ρώμης δεν ανέβασε την απόδοσή της στα επίπεδα που θα έπρεπε και μοιραία ηττήθηκε από μία εξαιρετική Ρουμάνα που έκανε το

παιχνίδι και της βγήκε στον μέγιστο βαθμό, επικρατώντας τελικά με 6-3, 7-5 και παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο του Γαλλικού Όπεν, που είναι και career high επίδοση.

Η 30χρονη Ρουμάνα και late bloomer του γυναικείου τουρ μιας και φέτος κάνει την καλύτερή της σεζόν έχοντας ανέβει στο Νο33, χτύπησε ανελέητα με τις επιστροφές της μια Σβιτολίνα που δεν έπεισε ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο σετ ότι διαθέτει την ποιότητα να ανεβάσει στροφές και να “καθαρίσει” το παιχνίδι.

Η Μάντισον Κις πέτυχε μια πολύ μεγάλη εις βάρος της εκρηκτικής Ναόμι Οσάκα με 6-1, 7-6(7), σώζοντας και δύο set point της Γιαπωνέζας στο δεύτερο σετ και λιτά και αθόρυβα βρίσκεται ήδη στον τέταρτο γύρο μαζί με την Μπάρμπορα Στρίτσοβα που επικράτησε της Κατερίνα Σινιάκοβα στον Τσεχικό εμφύλιο.

Παρασκευή 1/6: 3ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

Kasatkina (Russia) beat Sakkari (Greece) 6-1, 1-6, 6-3

Keys (USA) beat Osaka (Japan) 6-1 7-6(7)

Strycova (Czech Republic) beat Siniakova (Czech Republic) 6-2 6-3

Putintseva (Kazakstan) beat Wang (China) 1-6 7-5 6-4

Buzarnescu (Romania) beat Svitolina (Ukraine) 6-3 7-5

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός η Σβιτολίνα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα