Το forehand λειτουργεί άψογα! – VIDEO

10:58 1/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να ήταν ο Ράφα Ναδάλ, μετά την άνετη επικράτηση και κυρίως την απόδοση που έπιασε στο δεύτερο αγώνα του στο Παρίσι, κόντρα στον Γκουίντο Πέγια

Φωτιές πέταγε το forehand του Ράφελ Ναδάλ και όταν συμβαίνει αυτό, δύσκολα μπορεί να τον κοντράρει κανείς, ειδικά στο χώμα.

Ο αριστερόχειρας Ισπανός, αντιμετώπισε ελάχιστα προβλήματα από τον Πέγια, τον οποίον συνέτριψε με 6-2, 6-1, 6-1 σε 2 ώρες στο Suzanne Lenglen και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros, όπου τον περίμενε

ένας παλιός γνώριμος…

“Είμαι χαρούμενος με το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα σήμερα το απόγευμα. Έκανα ένα πολύ σταθερό ματς και η αλήθεια είναι ότι κατάφερα κατά τη διάρκειά του να βελτιωθώ πολύ. Το forehand πήγε πολύ καλά και μετά το 1ο σετ, βρήκε το στόχο του, πετυχαίνοντας πολλούς winners.

“Είμαι χαρούμενος που έμεινα συγκεντρωμένος στο σερβίς μου και κράτησα όλα τα service game μου. Είναι σημαντικό μέσα στο ματς να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος” είπε ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος σημείωσε την 81η νίκη του στο Γαλλικό Όπεν, σε σύνολο 83 αγώνων που έχει δώσει στο φημισμένο Major του Παρισιού!!

Στον επόμενο γύρο, ο Ράφα θα αντιμετωπίσει τον καλό του φίλο, Ρισάρ Γκασκέ που χρειάστηκε 4 σετ για να κάμψει την αντίσταση του Μάλεκ Τζαζίρι.

“Έχω εξαιρετική σχέση μαζί του. Είμαστε μαζί από παιδιά. Συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήμασταν 12 χρονών. Είναι πολύ καλό και φυσιολογικό παιδί. Έχουμε προπονηθεί πολλές φορές μαζί στη Μαγιόρκα. Έχει πάντα αισιόδοξη συμπεριφορά. Θα είναι ένα καλό ματς απέναντι σε έναν καλό φίλο, στο πιο σημαντικό μέρος της καριέρας μου και ξεχωριστό επίσης για τον Ρισάρ” πρόσθεσε ο Ναδάλ.

French Open Men’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

The post Το forehand λειτουργεί άψογα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα