Εκτός Roland Garros ο Φέντερερ

17:48 6/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής, ότι δεν θα συνεχίσει στο φετινό Γαλλικό Όπεν.

Μετά την πρόκριση-θρίλερ στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, με νίκη επί του Ντόμινικ Κέπφερ τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 39χρονος Ελβετός άφησε υπονοούμενα για το αν θα αγωνιστεί στο ματς της Δευτέρας κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι.

Τελικά, αποφάσισε να μείνει εκτός συνέχειας του θεσμού, ώστε να μην καταπονήσει περισσότερο το σώμα του ενόψει της πολύ σημαντικής για τον ίδιο, grass court season, που ακολουθεί.

Ο “Βασιλιάς” υπό το φόβο τραυματισμού στο γόνατό του, το

οποίο εγχείρησε -δις- πρόσφατα, απέσυρε τη συμμετοχή του από τη συνέχεια του Roland Garros και έδωσε την πρόκριση άνευ αγώνα στον Μπερετίνι.

Ο Ιταλός, θα αγωνιστεί στα προημιτελικά κόντρα σε έναν εκ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Λορέντζο Μουζέτι.

Όσον αφορά τον Ρότζερ, ανανέωσε το ραντεβού του με τα courts για το τουρνουά του Χάλε, στη Γερμανία, την εβδομάδα 14 – 20 Ιουνίου, πριν το μεγάλο ραντεβού του Wimbledon Championships.

“Μετά από συζητήσεις με την ομάδα μου, αποφάσισα πως πρέπει να αποσυρθώ από το Roland Garros σήμερα.

Μετά από δυο εγχειρήσεις και πάνω από ένα χρόνο αποθεραπείας, είναι σημαντικό να ακούω το σώμα μου και να είμαι σίγουρος πως δεν πιέζω υπερβολικά τον εαυτό μου, στο δρόμο προς την ανάρρωση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα 3 αγώνες. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να βρίσκομαι και πάλι πίσω στο court. Τα λέμε σύντομα”, έγραψε ο Ελβετός στα social media.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Roland Garros ο Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα