Εκτός Cordoba Open Σβάρτσμαν και Περ – VIDEO

Οι δυο κορυφαίοι seeded του Cordoba Open έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά τις ήττες που γνώρισαν από τους Άλμπερτ Ράμος Βινόλας και Φεντερίκο Κορία.

Ο Σβάρτσμαν αρχικά, Νο1 του ταμπλό στο 250αρι τουρνουά της Κόρδομπα, μετά από δυόμιση ώρες μάχης, γνώρισε την ήττα από το Νο47 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση, από τα προημιτελικά.

Ο Ράμος, που το τελευταίο χρονικό διάστημα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, βρήκε τον τρόπο και επικράτησε με 6-1, 4-6, 6-3 του βραχύσωμου Αργεντινού, θέτοντας τον εκτός διεκδίκησης

του τίτλου.

Στα ημιτελικά, ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον Φακούντο Μπάγκνις, Νο130 τενίστα στον κόσμο, ο οποίος επιβλήθηκε του Γιόζεφ Κόβαλικ με 6-1, 6-2.

Όσον αφορά το κάτω μέρος του ταμπλό, εκτός συνέχειας του τουρνουά έμειναν τα ξημερώματα του Σαββάτου το Νο2 και το Νο4 του ταμπλό!

Αρχικά ο Τιάγκο Μοντέιρο, Νο74 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε από τον ανερχόμενο Αργεντινό, Χουάν Μανουέλ Σερούντολο και είπε αντίο στο Cordoba Open μετά από δυο ώρες και 16 λεπτά αγώνα, με σκορ 6-2, 2-6, 6-3.

Ο Σερούντολο (Νο335), γεννημένος το 2001 στην Αργεντινή, έγινε ο νεαρότερος Αργεντινός τενίστας μετά τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, που καταφέρνει να προκριθεί στα ημιτελικά μιας ΑΤΡ διοργάνωσης.

Τέλος, ο Μπενουά Περ γνώρισε κι αυτός πικρή ήττα στη φάση των προημιτελικών, από τον επίσης Αργεντινό, Φεντερίκο Κορία.

Ο Κορία, Νο95 στον κόσμο, χρειάστηκε μόλις 76 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Γάλλου, άλλοτε μέλος του Top20, με σκορ 6-3, 6-2.

CORDOBA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Cordoba Open Σβάρτσμαν και Περ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα