Σβιάτεκ-Μπένσιτς ο τελικός στην Αδελαϊδα – VIDEO

Άκρως ενδιαφέρον προμηνύεται ο μεγάλος τελικός του 500αριου, γυναικείου τουρνουά της Αδελαϊδας.

Δυο από τις καλύτερες νεαρές αθλήτριες αυτή τη στιγμή στο Tour, η Ίγκα Σβιάτεκ και η Μπελίντα Μπένσιτς, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το πρωί του Σαββάτου, με φόντο τον τίτλο στο Adelaide International Open.

Την Παρασκευή, οι δυο τενίστριες του Top20 προκρίθηκαν στον τελικό, θέτοντας νοκ-άουτ τις Ζιλ Τέικμαν και Κόκο Γκοφ αντίστοιχα.

Κι αν η 19χρονη Πολωνή (Νο18 στον κόσμο) δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στην Τέικμαν, παίρνοντας την πρόκριση μετά από 82 λεπτά με 6-3, 6-2, μόνο εύκολο

έργο δεν είχε η Μπένσιτς κόντρα στην 16χρονη, Κόκο Γκοφ.

Η Ελβετή, Νο12 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη αυτή τη στιγμή, χρειάστηκε δυο ώρες και 48 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο της τρομερής Αμερικανίδας, η οποία έσωσε match point στο 2ο σετ και έστειλε το ματς σε decider.

Τελικά, η εμπειρία της Μπένσιτς μίλησε και με 7-6(2), 6-7(4), 6-2 πέρασε στον μεγάλο τελικό της Αδελαϊδας. Η 23χρονη θα διεκδικήσει εκεί, τον 5ο τίτλο της καριέρας της.

Όσον αφορά τη Σβιάτεκ, θα παίξει στον 3ο τελικό της σε επίπεδο WTA, ψάχνοντας τον 2ο τίτλο της μετά την κατάκτηση του Roland Garros 2020.

ADELAIDE INTERNATIONAL DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σβιάτεκ-Μπένσιτς ο τελικός στην Αδελαϊδα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα