ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειραψία Μητσοτάκη-Σαββίδη

Χειραψία Κυριάκου Μητσοτάκη – Ιβάν Σαββίδη. Αποτελεί είδηση; Αν μη τι άλλο ναι. Το Sportime.gr αποκαλύπτει σε ποια εκδήλωση βρέθηκαν ο πρωθυπουργός και ο ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων, του ΠΑΟΚ και ποια ήταν η αντίδρασή τους.

Την Τετάρτη (2/10) έγινε η τελετή των εγκαινίων της κατασκευής του νέου εργοστασίου της Mytilineos, το οποίο αφορά εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών στα εγκαίνια ήταν και ο Ιβάν Σαββίδης. Οι δυο τους

κάποια στιγμή βρέθηκαν δίπλα.

Με όλα τα μάτια φυσικά να πέφτουν πάνω τους.

Η αντίδραση ήταν φυσιολογική.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ιβάν Σαββίδης είχαν χειραψία.

Αυτόπτες μάρτυρες την χαρακτηρίζουν τυπική, στα όρια που επιτάσσει το… savoir vivre σε μια τέτοια εκδήλωση.

Όσο για το αν αυτή η χειραψία μπορεί να είναι ο πρόλογος για κάτι διαφορετικό στις σχέσεις των δύο πλευρών, καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν ότι αυτό ακόμα απέχει από την πραγματικότητα.

Μάλιστα, αναφέρεται συγκεκριμένα πως η χειραψία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν τυπική, στα… όρια του… ψυχρού.

Όπως και να έχει πάντως, η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας και του Ιβάν Σαββίδη σε μια εκδήλωση μετά από καιρό και πολύ περισσότερο η χειραψία μετά από επίσης αρκετό καιρό, αποτελεί… είδηση.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Χειραψία Κυριάκου Μητσοτάκη – Ιβάν Σαββίδη

The post ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειραψία Μητσοτάκη-Σαββίδη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα