Εκδίκηση για Μονφίς! – VIDEO

Στον πρώτο του φετινό τελικό προκρίθηκε ο φορμαρισμένος Γκαέλ Μονφίς που πήρε εκδίκηση για την ήττα του στη Σόφια κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον χορταστικό πρώτο χρονικά ημιτελικό του Ρότερνταμ!

Είναι ανανεωμένος το τελευταία διάστημα και αυτό φαίνεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο!

Ο Γκαέλ Μονφίς έχει αφήσει για τα καλά πίσω του μια πολύ ασταθή προηγούμενη διετία και έχει μπει φορτσάτος στο 2019 φθάνοντας στον ημιτελικό της Σόφια και τώρα στον μεγάλο τελικό του Ρότερνταμ!

Ο 32χρονος τενίστας βρέθηκε με σετ

πίσω κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος τον είχε αποκλείσει λίγες μέρες πριν στη Βουλγαρία, και πάλι στα ημιτελικά, αλλά αυτή τη φορά ο LaMonf ήταν “διαβασμένος” και σε ένα ματς-σκάκι πήρε τελικά τη νίκη με 4-6, 6-3, 6-4.

Ο αγώνας εμπεριείχε μερικά εξαντλητικά ράλι ανάμεσα σε δύο τενίστες που έπαιξαν σαν τη γάτα με το ποντίκι συνδυάζοντας τη δύναμη με την απλή τοποθέτηση της μπάλας σχεδόν σε όλο το ματς.

Και οι δύο ήταν εμφανώς κουρασμένοι προς το τέλος του αγώνα από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών αλλά ο Μονφίς βρήκε τα κουράγια να κλείσει το ματς υπέρ του και περιμένει πλέον τον νικητή του ντέρμπι Νισικόρι-Βαβρίνκα σε έναν σούπερ τελικό στην Ολλανδία!

Παράλληλα, υποχρέωσε τον Μεντβέντεφ στην μόλις τρίτη ήττα του στη σεζόν ενώ τερμάτισε ένα αήττητο επτά αγώνων που “έτρεχε” ο Ρώσος μετά τον αποκλεισμό του στο Αυστραλιανό Όπεν από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Μεντβέντεφ είχε κερδίσευ αρκετά εύκολα τον Μονφίς στη Σόφια αλλά το ματς στο Ρότερνταμ ήταν εντελώς διαφορετικά με τον Γάλλο να μπορεί να “καταθέσει” στο πιο αργό κορτ τα “πλούσια” σωματικά του προσόντα υποχρεώνοντας διαρκώς τον Ρώσο σε extra μπάλες.

Όσο είχε ανάσες ο Μεντβέντεφ ήλεχγε την κατάσταση κερδίζοντας το πρώτο σετ αλλά από το δεύτερο κομμάτι του αγώνα και μετά έβγαλε μια φυσιολογική κούραση πάνω στην οποία “έχτισε” ο Μονφίς την αντεπίθεσή του.

Ο Γάλλος ισοφάρισε το ματς, προηγήθηκε με break στην αρχή του τρίτου σετ με τον Μονφίς να προσπαθεί ξεκάθαρα να εκμαιεύσει λάθη από τον κουρασμένο Ρώσο ενώ “τραβούσε” την σκανδάλη σε πολύ συγκεκριμένες μπάλες.

Ο μαχητικός Μεντβέντεφ ισοφάρισε τα breaks αλλά “λύγισε” ξανά στο 4-4 με τον Μονφίς να τον “τρέχει” ανελέητα με slice και dropshots.

Τελικά, ο LaMonf πήρε μια απολαυστική νίκη και διεκδικεί την Κυριακή τον πρώτο του τίτλο μετά από πάνω από έναν χρόνο με τον τελευταίο του τίτλο να έχει έρθει πέρσι στη Ντόχα.

Σάββατο, 16/2: Ημιτελικοί ABN AMRO Open

Monfils (France) beat Medvedev (Russia) 4-6 6-3 6-4

ABN AMRO TOURNAMENT SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκδίκηση για Μονφίς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα