Εκδίδει αυτοβιογραφία η Κορνέ

Η Αλίζ Κορνέ ετοιμάζεται να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο…

Η Γαλλίδα τενίστρια ασχολείται εδώ και χρόνια με τη συγγραφή, μιας και είναι η δεύτερη μεγάλη της αγάπη μετά το τένις. Σε περίπου έξι μήνες λοιπόν, η 30χρονη θα εκδώσει την πρώτη της δουλειά.

Όπως έκανε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας της την Παρασκευή, η Κορνέ, πρώην Νο11 τενίστρια στον κόσμο και νυν Νο56, θα κάνει το ντεμπούτο της με βιβλίο που έχει να κάνει με την ζωή της στο Tour της WTA.

Από τους καυγάδες της με

την Καρολίν Γκαρσία (Νο46 WTA) που έγιναν viral στην Γαλλία, μέχρι την αμφιλεγόμενη για πολλούς κίνησή της να αλλάξει μπλούζα κατά τη διάρκεια αγώνα της στο Αμερικανικό Όπεν 2018 και… πολλά ακόμη.

“Ήμουν πάντα λάτρης της τέχνης. Νιώθω έτοιμη να δώσω στο κοινό την πρώτη μου συγγραφική δουλειά που είναι μια αυτοβιογραφία για την ζωή μου στο Tour.

Αυτό τον καιρό γράφω ακόμη ένα βιβλίο, επιστημονικής φαντασίας, όμως δεν έχω σκοπό να εκδοθεί σύντομα. Μου αρέσει να περνάω τον χρόνο μου γράφοντας. Με βοηθάει να μένω σε καλή κατάσταση”, τόνισε η Κορνέ μιλώντας στην ιστοσελίδα της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γαλλίδα είχε στα πλάνα της να εκδώσει το βιβλίο της κατά τη διάρκεια του Roland Garros τον Μάιο, όμως η πανδημία του κορονοϊού της άλλαξε τα σχέδια.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκδίδει αυτοβιογραφία η Κορνέ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα