Εγκαταλείπουν το τένις τα αδέρφια Μπράιαν

Ο Μπομπ και ο Μάικ Μπράιαν, το θρυλικό δίδυμο των διπλών, εγκαταλείπει την ενεργό δράση…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Αμερικανικό Τύπο, οι δίδυμοι αδερφοί Μπράιαν σκοπεύουν να αποσυρθούν από το επαγγελματικό τένις στο τέλος του 2020.

Από την αρχή της σεζόν γνωρίζαμε πως έχουν στα πλάνα τους να εγκαταλείψουν το τένις φέτος.

Μετά την έξαρση του κορονοϊού και την αναστολή λειτουργίας του Tour, δόθηκε η εντύπωση πως Μάικ και Μπομπ Μπράιαν άλλαξαν γνώμη και θα παίξουν για ακόμη μια τελευταία, γεμάτη σεζόν, το 2021.

Αν και

κύκλοι της οικογένειάς τους διέρρευσαν πως οι δυο τους ήταν κοντά στην οριστική απόφαση να συνεχίσουν το τένις μέχρι το τέλος του 2021, δημοσίευμα έγκυρης ιστοσελίδας, ανέφερε την Πέμπτη πως το θρυλικό δίδυμο δεν θα περιμένει μέχρι τότε.

Οι Bryan Brothers θα κρεμάσουν τις ρακέτες τους στο τέλος της χρονιάς, σε ηλικία 42 ετών, αφήνοντας πίσω τους δυο τεράστιες καριέρες.

Ο Μπομπ έχει πανηγυρίσει 16 Grand Slam τίτλους, ενώ ο Μάικ 18. Αυτό, γιατί πέρυσι ο Μπομπ ήταν τραυματίας και ο Μάικ αγωνίστηκε όλη τη χρονιά έχοντας δίπλα του τον Τζακ Σοκ.

Ακόμη, το 2012 στο Λονδίνο κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έχουν επίσης και ένα αργυρό, στο Πεκίνο το 2008.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εγκαταλείπουν το τένις τα αδέρφια Μπράιαν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα