Λόπεζ: “Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε λίγους φιλάθλους”

Ο Φελισιάνο Λόπεζ, διευθυντής των αγώνων στο Mutua Madrid Open, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις εξέδρες του Caja Magica θα μπορέσει να φιλοξενηθεί ένας μικρός αριθμός θεατών, ωστόσο τόνισε την προτεραιότητα των διοργανωτών στην ασφάλεια και την υγεία όσων εμπλέκονται στο τουρνουά.

Το Μαδριλένικο Masters, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την αμέσως επόμενη εβδομάδα από το τέλος του Αμερικανικού Όπεν και αρκετοί είναι οι τενίστες που θα χρειαστεί να κάνουν επιλογή ανάμεσα στο χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης και το Major

της Νέας Υόρκης.

Ο Λόπεζ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τις τοπικές αρχές για το ενδεχόμενο να υπάρχουν θεατές στις κερκίδες των εγκαταστάσεων της Μαδρίτης και σε δηλώσεις του σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, εμφανίστηκε αισιόδοξος για αυτό το ενδεχόμενο.

“Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε ορισμένους θεατές. Το δουλεύουμε αυτό με την κυβέρνηση της Μαδρίτης. Παρουσιάσαμε το πρωτόκολλο πριν μερικές ημέρες. Οι παράγοντες του δήμου ήταν ικανοποιημένοι από την παρουσίαση και έμειναν έκπληκτοι από το πόσο αυστηρά είναι τα μέτρα που θα ακολουθηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, ειδικά για τους συμμετέχοντες. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε κόσμο στις κερκίδες” είπε ο Μαδριλένος τενίστας.

“Αν δεν έχουμε ένα νέο κύμα του Covid-19 τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, έχουμε πολλές πιθανότητες να γίνει το τουρνουά με κόσμο. Θα έχουμε νέα, όταν δούμε την εξέλιξη της πανδημίας” πρόσθεσε ο Λόπεζ.

The post Λόπεζ: “Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε λίγους φιλάθλους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα