Άρης: Επιστολή της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλονίκης στον εισαγγελέα για Καρυπίδη

Το αφεντικό της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, και όμιλος Metromedia βρίσκονται στα μαχαίρια και η ΕΣΗΕΜΘ τάχθηκε στο πλευρό της τελευταίας. 

Η ΕΣΗΕΜΘ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Σε αυτή τονίζει πως στοχοποιούνται δημοσιογράφοι, ενώ έστειλε και επιστολή στον Αθλητικό Εισαγγελέα και το Τμήμα Αθλητικής Βίας. Η κόντρα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης,

λοιπόν, συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιου Τύπου Μακεδονίας-Θράκης: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ είναι σταθερά αντίθετο σε κάθε απόπειρα να στοχοποιούνται δημοσιογράφοι επειδή το αποτέλεσμα του έργου τους δεν είναι αρεστό σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή σχήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΣΗΕΜ-Θ παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά την ανάρτηση σχολίων στα social media από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θόδωρο Καρυπίδη, κατά των δημοσιογράφων Βασίλη Μάστορα και Δημήτρη Κανελλάκη. Οι συνάδελφοι, μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσουν την επίθεση εναντίον της επαγγελματικής υπόστασής τους, και η ΕΣΗΕΜ-Θ θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στην προσπάθειά τους.

Το ΔΣ της Ένωσης ήδη έστειλε επιστολή στον Αθλητικό Εισαγγελέα και το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι οι ενέργειές τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, επειδή αφορούν ζήτημα αρχής για το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου».

Το άρθρο Άρης: Επιστολή της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλονίκης στον εισαγγελέα για Καρυπίδη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα