Έφυγε το χώμα, έρχεται το γρασίδι

Μπαίνουμε στη σύντομη χορτάρινη περίοδο προετοιμασίας για το Wimbledon

Η χωμάτινη σεζόν έφτασε στο τέλος της με μεγάλο φινάλε την κατάκτηση του 12oυ Ρολάν Γκαρός από τον Ραφαέλ Ναδάλ και η προσοχή όλων στο τουρ μετατοπίζεται πλέον στο γρασίδι ενόψει του Wimbledon με τα τουρνουά προετοιμασίας στην Στουτγκάρδη και στο Χερτόγκενμπος, να τραβούν τα περισσότερα βλέμματα!

Η πιο αργή επιφάνεια στο τένις μας αποχαιρετά και η πιο γρήγορη μας καλωσορίζει!

Η χωμάτινη σεζόν, στην οποία κυριάρχησε ο αδιαμφισβήτητος Βασιλιάς,

Ράφα Ναδάλ έφτασε στο τέλος της και άμεσα, από αυτήν την εβδομάδα, ξεκινούν τα τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του τρίτου Major της χρονιάς που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου στο Wimbledon.

Στο Libema Open, στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας, αγωνίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταλαμβάνοντας το Νο1 του ταμπλό. Σύμφωνα με την κλήρωση του Ολλανδικού τουρνουά, ο Στέφανος συναντά στα προημιτελικά τον κάτοχο του τίτλου, Ρισάρ Γκασκέ ο οποίος είχε αποκλείσει πέρυσι στον ίδιο γύρο τον Έλληνα πρωταθλητή.

Το άλλο χορτάρινο τουρνουά του ATP Tour, διεξάγεται στη Στουτγκάρδη με τη συμμετοχή των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Κάρεν Κατσάνοφ ενώ ξεχωρίζουν επίσης τα ονόματα των Μονφίς, Ράονιτς, Αλιασίμ και Σαποβάλοφ (DRAW).

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει ντεμπούτο στο χορτάρι, παίρνοντας μέρος στο παραδοσιακό Nature Valley Open στο Νότινγχαμ της Αγγλίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει στον 1ο γύρο τη γηπεδούχο, Χίδερ Ουάτσον σε μια δύσκολη κλήρωση για την 23χρονη Σπαρτιάτισσα.

The post Έφυγε το χώμα, έρχεται το γρασίδι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα