Έφτασε τα 500 κερδισμένα tie-breaks ο Ίσνερ

Ο Τζον Ίσνερ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα tie-breaks στην ιστορία του αθλήματος.

Ο 37χρονος, που είναι μόνιμος κάτοικος του Τέξας, αυτή τη βδομάδα αγωνίζεται στο Dallas Open, της σειράς ATP 250.

Στον αγώνα της Παρασκευής (10/2), ο άλλοτε νικητής του Miami Open, επικράτησε του Εμίλιο Γκόμεζ από τον Ισημερινό με 7-6,7-5, εξασφαλίζοντας μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού.

Σε εκείνο τον

αγώνα, ο Αμερικανός έφτασε το ορόσημο των 500ων κερδισμένων tie-breaks, ένα ρεκόρ που κατάφερε να πετύχει χάρις στο “φονικό” του σέρβις.

Στην 2η θέση της σχετικής λίστας, ακολουθεί ο Ρότζερ Φέντερερ, με 465 κερδισμένα tie-breaks και στην 3η θέση, βρίσκεται ο πανύψηλος Κροάτης, Ίβο Κάρλοβιτς με 398.

“Έχω κερδίσει πολλά tie-breaks όπως και στο 1o set, 500 συγκεκριμένα. Χαίρομαι που δεν χρειάστηκε σήμερα να κερδίσω και το 501ο. Είναι όλα θέμα εμπειρίας. Θα μου άρεσε να κερδίζω set με 6-1, 6-2 όπως ο Νόβακ (Τζόκοβιτς), αλλά δεν είναι του στυλ μου”, σχολίασε μετά τον αγώνα ο Αμερικανός.

Θυμίζουμε ότι ο Ίσνερ, κατέχει και το ρεκόρ με τους πιο πολλούς άσσους στην ιστορία του αθλήματος (14.211), ξεπερνώντας το ρεκόρ του Κάρλοβιτς (13.762).

O Αμερικανός, έχει καταγράψει επίσης το γρηγορότερο σέρβις σε αγώνα της ATP, με ταχύτητα 253 χλμ./ώρα, ξεπερνώντας και πάλι τον big server, Ίβο Κάρλοβιτς.

The post Έφτασε τα 500 κερδισμένα tie-breaks ο Ίσνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα