Έφτασε στο Παρίσι ο Ράφα

Στον “τόπο του εγκλήματος”, την πόλη όπου πριν από λίγες εβδομάδες έγραψε ιστορία, επέστρεψε ο “δολοφόνος” Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 34χρονος Ισπανός, έφτασε την Πέμπτη (29/10) στο Παρίσι όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Paris Masters που θα αποτελέσει και το μοναδικό τουρνουά προετοιμασίας, στην προσπάθεια για τον πρώτο του τίτλο στο ATP Finals του Λονδίνου (15/11).

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο Ράφαελ Ναδάλ πήγε στο Paris

Bercy όπου υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο για κορονοϊό και θα μείνει κλεισμένος στο ξενοδοχείο για μια ημέρα, μέχρι να του ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της εξέτασης.

Εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο indoor court το απόγευμα της Παρασκευής.

Λόγω της απουσίας του υπερασπιστή του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς από το τουρνουά, ο Ράφαελ Ναδάλ θα καταλάβει το Νο1 του ταμπλό.

“Δεν πάει καιρός που έφυγα από το Παρίσι και είμαι και πάλι εδώ, λίγες εβδομάδες αργότερα. Μείνετε ασφαλείς” έγραψε ο Ναδάλ στο Instagram από το Paris Bercy.

View this post on Instagram

It wasn’t that long ago when I left Paris and here I am back some few weeks later. Stay healthy! Keep healthy! #Paris #Bercy #lockdown

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on Oct 29, 2020 at 6:46am PDT

The post Έφτασε στο Παρίσι ο Ράφα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα