Vienna Open: Με ανατροπή ο Μεντβέντεφ στην 8αδα

Στα προημιτελικά του Erste Bank Open της Βιέννης, προκρίθηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά την ανατροπή που πέτυχε απέναντι στον Βάσεκ Πόσπισιλ το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Ρώσος που ψάχνει να ξαναβρεί τη φόρμα του, επικράτησε 4-6, 6-3, 6-2 του 30χρονου Καναδού και προκρίθηκε στα προημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης, εκεί όπου τον περίμενε από την Τετάρτη ο Κέβιν Άντερσον.

Το Νο4 του ταμπλό και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, έβγαλε 17 άσους στο ματς

και αντέδρασε αποτελεσματικά, παρ’ότι έμεινε πίσω στο σκορ και από τα μέσα του 2ου σετ και μετά, κυριάρχησε του αντιπάλου του στο κεντρικό court Wiener Stadthalle της Βιέννης.

Ήταν η 18η νίκη του Μεντβέντεφ στο φετινό tour, σε σύνολο 29 αγώνων που έχει δώσει (18-9).

Everyone's trying the underarm serve (& underarm fake-out) @DaniilMedwed | @ErsteBankOpen pic.twitter.com/wp1iAKcGQA

ATP Tour (@atptour) October 29, 2020

Το εισιτήριο για τους “8” του Vienna Open εξασφάλισε και ο φορμαρισμένος Αντρέι Ρούμπλεφ, χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσει αφού ο Γιάνικ Σίνερ εγκατέλειψε στο ξεκίνημα του πολυαναμενόμενου αγώνα για το 2ο γύρο.

Ο Ρώσος βρισκοταν μπροστά με 2-1 games, όταν ο Σίνερ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί πόδι και αποχώρησε από την αναμέτρηση.

Στα προημιτελικά, ο Ρούμπλεφ περιμένει το νικητή του αγώνα Τιμ-Γκαρίν.

Στο ξεκίνημα της ημέρας, ο Ντάνιελ Έβανς επιβλήθηκε 7-5, 6-3 του Ροντιόνοφ και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τσιτσιπά-Ντιμιτρόφ για την είσοδο στα ημιτελικά.

Τέλος, προέκυψε και ο αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς στην 8αδα κι αυτός θα είναι ο lucky loser, Λορένζο Σονέγκο που κέρδισε 7-6(6), 7-6(2) τον Χούμπερτ Χουρκάτς.

ERSTE BANK OPEN DRAW | OOP (-1h)

The post Vienna Open: Με ανατροπή ο Μεντβέντεφ στην 8αδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα