Εφτάψυχος Ντίμι μπήκε “4άδα” (vids)

Στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters για 2η φορά στην καριέρα του προκρίθηκε ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που γύρισε από δυο φορές από break πίσω (0-1 και 4-5) στο καθοριστικό set του αγώνα του με τον Χούμπερτ Χούρκατς και πανηγύρισε σπουδαία νίκη!

Μετά από 2 ώρες και 29 λεπτά μάχης, ο 30χρονος Βούλγαρος επικράτησε του Νο11 του ταμπλό με 6-4, 3-6, 7-6(2) και “σφράγισε” το ραντεβού του με τον πρωτάρη σε ημιτελικά Masters τουρνουά, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Grigor to the FINAL FOUR

@GrigorDimitrov reaches his second #RolexMCMasters semi-final after 2018 as he battles past Hurkacz – who served for the match – in a third set tiebreak! pic.twitter.com/oXvQkaiuUa

Tennis TV (@TennisTV) April 15, 2022

Ο Χούρκατς αν και είχε την ευκαιρία του να προκριθεί στον παρθενικό του ημιτελικό σε χωμάτινο event, δεν μπόρεσε να σερβίρει με επιτυχία για τη νίκη, στο 4-5 υπέρ του στο 3ο set και λίγες στιγμές μετά γνώρισε πικρή ήττα στο καθοριστικό tie-break.

Με 60/85 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του και 3/8 break points ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ντίμι, που κέρδισε για 2η φορά μέσα σε λίγους μήνες τον Χούρκατς, σε προημιτελικό Masters τουρνουά, μιας και τον περασμένο Οκτώβριο τον είχε αποκλείσει από τη συνέχεια του Indian Wells. Και τότε, νικώντας τον στο tie-break του 3ου set.

Just a little flick @GrigorDimitrov #RolexMCMasters pic.twitter.com/Rl6yIAvMMW

Tennis TV (@TennisTV) April 15, 2022

Μετά από τέσσερα χρόνια (2018), ο Ντιμιτρόφ επιστρέφει στους κορυφαίους “4” του Monte Carlo Masters, όμως αυτή τη φορά δεν έχει να αντιμετωπίσει τον… Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Βούλγαρος, για τους λάτρεις της στατιστικής, στις τελευταίες τρεις πορείες του στο Μονακό (2018, 2019, 2021), αποκλείστηκε από τον Ναδάλ. Φέτος, έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να κερδίσει και τον εντυπωσιακό Φοκίνα και να πάρει την πρόκριση στον παρθενικό του τελικό σε χωμάτινο Masters!

‘I’ve been putting the work (…) the clay season is not that long and you want to be ready for certain events’@GrigorDimitrov in peak shape at #RolexMCMasters – you love to see it pic.twitter.com/teVCxRm90G

Tennis TV (@TennisTV) April 15, 2022

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Εφτάψυχος Ντίμι μπήκε “4άδα” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα