Μπερνάρντ Τόμικ: “Αγοράζω ότι κινείται”

14:14 9/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Μπερνάρντ Τόμικ συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω του, αφού αυτήν την φορά σε δηλώσεις του, τόνισε πως… αγοράζει τα πάντα στην Αυστραλία αν το θέλει.

Ο Μπερνάρντ Τόμικ ξανά στο προσκήνιο. Ούτε αυτήν τη φορά πάντως, για κάποια επίδοσή του εντός των courts. Ο 25χρονος Αυστραλός φαίνεται πως δεν θέλει να σταματήσει να γίνεται το επίκεντρο στην Αυστραλία με τις δηλώσεις του και συχνά-πυκνά επιλέγει να αφήνει το στίγμα του με τα λεγόμενά του.

Μετά την αποτυχημένη παρουσία του στο γνωστό reality show της Αυστραλίας “I’m a

Celebrity, Get Me Out of Here” το οποίο γυρίστηκε σε ζούγκλα της Νότιας Αφρικής και άντεξε μόλις τρεις ημέρες, ο Τόμικ δήλωσε πρόσφατα πως έχει βγάλει τόσα χρήματα από το τένις αλλά και τις παρουσίες του στην τηλεόραση, σε διάφορες εκπομπές, με τα οποία μπορεί να αγοράζει ότι θέλει και όποτε το θέλει.

Ο Τόμικ βλέπει την καριέρα του στο άθλημα να οδεύει προς το τέλος της, όπως πολλοί υποστηρίζουν και ο ίδιος δεν κάνει κάτι για να αποδείξει το αντίθετο, και έχοντας να αγωνιστεί από τις αρχές του Γενάρη, έχει κατρακυλήσει στο Νο174 του κόσμου.

Το άλλοτε Νο17 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, στοχεύει να επιστρέψει στην ενεργό δράση στο τέλος του μήνα, σε Τσάλεντζερ διοργάνωση, πάντως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τον Τόμικ, ο οποίος έχει δείξει πολλάκις, ότι δεν είναι και ο πιο σταθερός χαρακτήρας.

Αναλυτικά οι προκλητικές δηλώσεις του για τα χρήματα τα οποία έχει και πως μπορεί να τα διαχειριστεί:

“Έκατσα μόνο τέσσερις μέρες στο reality και έβγαλα 1.000.000 δολάρια. Μπορώ να τα ξοδέψω όπου θέλω και όποτε το θελήσω. Μου αρέσει να ζω έτσι, θέλω να αγοράζω ότι κινείται στην δυτική ακτή της Αυστραλίας. Έχω ήδη αγοράσει πολλά ακίνητα εκεί και θα επεκτείνω την περιουσία μου. Μπορώ να βγάλω χρήματα και από την τηλεόραση εκτός από το τένις.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπερνάρντ Τόμικ: “Αγοράζω ότι κινείται” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα