Έχασαν σετ, αλλά προκρίθηκαν Ντελ Πότρο και Φονίνι

Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και Φάμπιο Φονίνι, μπορεί να έχασαν τα πρώτα τους σετ στο φετινό Roland Garros, όμως προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του θεσμού με το ίδιο σκορ…

Τέσσερα σετ χρειάστηκαν για να στεφθούν με επιτυχία οι πρώτες δοκιμασίες των Ντελ Πότρο και Φονίνι. Και οι δυο τενίστες, απ’ τα φαβορί

για καλή πορεία στο Παρίσι, επικράτησαν των αντιπάλων τους με 3-1.

Ο “Πύργος του Ταντίλ” αρχικά, αν και απόλεσε το εναρκτήριο σετ του αγώνα του στο Suzanne Lenglen από τον επικίνδυνο και σπεσιαλίστα στο χώμα, Νίκολας Τζάρι, μπόρεσε να επιστρέψει και να φύγει με τη νίκη από το court.

Ο Αργεντινός απέκλεισε τον Χιλιανό με 3-6, 6-2, 6-1, 6-4 μετά από δυο ώρες και 12 λεπτά, και θα παίξει στη συνέχεια κόντρα στον Γιοσίτο Νισιόκα που απέκλεισε τα πέντε σετ τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Ο Φάμπιο Φονίνι από την πλευρά του, κέρδισε τον αδερφικό του φίλο, Αντρέας Σέπι και “σφράγισε” και αυτός το εισιτήριό του για τον 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Ο Ιταλός επιβλήθηκε του συμπατριώτη του με 6-3, 6-0, 3-6, 6-3. Στους “64” θα αγωνιστεί απέναντι στον φορμαρισμένο Φεντερίκο Ντελμπόνις, που απέκλεισε εύκολα τον Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ νωρίτερα σήμερα.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έχασαν σετ, αλλά προκρίθηκαν Ντελ Πότρο και Φονίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα