“Δύσκολο να πάρεις τρία σετ απ’τον Ράφα στο Παρίσι”

Τον Νόβακ Τζόκοβιτς χαρακτήρισε ως τον μεγάλο αντίπαλο του Ναδάλ στο Παρίσι, ο Θείος Τόνι

Ο Τόνι Ναδάλ επιμελήθηκε την τελευταία προπόνηση του Ράφαελ Ναδάλ (φωτό), πριν ο Ισπανός πάρει το αεροπλάνο απ’τη Μαγιόρκα με προορισμό το Παρίσι.

Ο πρώην προπονητής του Ισπανού ταυρομάχου, μίλησε για τις πιθανότητες του ανηψιού του στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν και χαρακτήρισε ιδανική ψυχολογική ένεση την κατάκτηση του τίτλου στη Ρώμη και τη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του τελευταίου μεγάλου τουρνουά προετοιμασίας πριν το

Γαλλικό Όπεν.

“Ο τίτλος στη Ρώμη ήταν σπουδαίος, όχι γιατί ήταν ένα μεγάλο τουρνουά αλλά γιατί κέρδισε και πολύ δύσκολους αντιπάλους. Τον Τσιτσιπά που τον είχε κερδίσει νωρίτερα στη Μαδρίτη και φυσικά τον Τζόκοβιτς, το Νο1 του κόσμου και υπερασπιστή του τίτλου στο Caja Magica. Σίγουρα ήταν το καλύτερο τονωτικό πριν πάει στο Roland Garros. Μένει το Παρίσι που αξίζει όσο η υπόλοιπη χρονιά” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόνι Ναδάλ.

Μιλώντας για τον τελικό της Ρώμης κόντρα στον Τζόκοβιτς, ο Θείος Τόνι υπογράμμισε: “Το πρώτο σετ ήταν σχεδόν τέλειο, πολύ καλή ένταση, σωστή τακτική, ψηλές μπάλες και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που κινούνταν στο court. Στο 2ο σετ έχασε λίγο την έντασή του αλλά ήταν φυσιολογικό, αφού δεν είναι αδύνατο να διατηρήσεις αυτά τα επίπεδα. Στο 3ο σετ, όμως, επέστρεψε ξανά”.

Για το Γαλλικό Όπεν, είπε: “Είναι δύσκολο να κερδίσεις τρία σετ από τον Ράφαελ στο Παρίσι. Έχει κερδίσει 11 τίτλους και είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις σε αυτό το γήπεδο. Παίζει με περισσότερη ηρεμία εκεί. Νομίζω ότι ο Νόβακ θα είναι ο μεγάλος του αντίπαλος εκεί, έπαιξε πολύ καλά στη Μαδρίτη και πάντα θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ράφα, τόσο στο χώμα όσο και στο hard court. Στο Μόντε Κάρλο δεν έπαιξε πολύ καλά, όμως βρήκε γρήγορα τη φόρμα του και έδειξε ότι βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο στη Μαδρίτη και τη Ρώμη”

The post “Δύσκολο να πάρεις τρία σετ απ’τον Ράφα στο Παρίσι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα